Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tko će to platiti??? Njima besplatnu medicinsku pomoć, a građani BiH si sami moraju kupovati gaze, lijekove, penicilin kada idu na preglede?!?! Gdje to ima!? Građani BiH moraju biti na prvom mjestu, tek onda dolaze ostali.
@feferonx. Imaš i u BiH besplatnu zdravstvenu brigu. Studenti do 26, nezaposleni, djeca, invalidi, zatvorenici... Samo je djelimično tačno to što si napisao i to u segmentu kupovine lijekova
A hiljade naših građana bez zdravstvenog osiguranja umire k'o paščad, a ovi bi da pomažu ciganiji i kozojebima
@rauber. Ko je umro zbog neovjerene knjizice? Daj nabroji bar 5 od tih 'hiljada'. I ko je kriv što nemaju zdravstveno? Ljekari? Jesi li bio tako drčan kad ti komšiji u geodetskom zavodu nisu godinama uplacivali zdravstveno?
Koji je doktor abnormalan neka pomaze pakistancima- ciganima koji su napustili gradove i poslove u Pakistanu, jer se hoce, ego im kaze mi hocemio u prvom svijetu da zivimo. smo nesto bolje i zasluzujemo najbolje. To su novi Paki-cigani, Paki-cigani, Paki-cigani za Britaniju, gdje zive bvec u milijonskim brojevima.
Sta je rekao sirijski doktor koji zivi 30 godina u Njemackoj svom dugogodisnjem pacijentu? Ovi koji su dosli kao sirijske i druge izbjeglice 2015 godine, to je jedna velika laz, te izbjeglice to svi znaju i ja znam, ali ja ne smijem da javno kazem da je to laz i prevara bila. Jer ja sam u jos vecoj opasnosti ako kazem istinu. Sa opasnosti doktor misli, da bi mogao doci neki arapcina mu ordinaciju i zbosti ga ili zaklati. Zato doktor to smije samo svom poznaniku pacijentu smije da to kaze.
sve što su došli treba protjerati da slučajno ne bi počeli da ih uvode u sistem....tek onda smo naebali...
A ko tje to da plati? Da se troše sredstva namijenjena osiguranim licima u FBiH.
Prvo gledajte nas građane ove zemlje sto kad ides u bolnicu nema infuzije , ljekova , zavoja gaza itd sve moras kupit boze sacuvaj
Mog mi hipokrata dobro ste se sjetili.
Obidjite stare ljude po kucaama koji nisu u stanju hodat do vasih ordinacija bilo gdje i bilo kad aa ne oko stranih go*ana 😤😤😤
ako ti nije knjizica ovjerenea deset dana ne mozes ni na pregled otici, masa nase raje ne moze ni da je ovjeri i nema pravo na punu zdravstvenu zastitu, ako se nisi javio na biro oduzimaju ti pravo na zdravstvo ali hajde da se organizujemo i pomazemo izbjeglicama. pa stvarno dokle vise ide nasa glupost. nemam nista posebno protiv tih ljudi ali rijesavajte prvo svoje primarne probleme, a onda se bavite daljnim mogucnostima
@realan123. A zašto ne možeš ovjeriti knjizicu? Kriv ti je ljekar, ili poslodavac? Zašto se ne mozes prijaviti na Biro? Kriv ti je ljekar, ili tvoja ljenost? Zašto čekaš pregled 10 dana, ako imaš karton u DZ? Kriv ti je ljekar, ili tvoja neregistrovanost? Kad se najaviš privatniku naruči te za 2-3 dana, u DZ čekaš max 3h. Zašto izmišljaš?
Pogani SDA talibani misle da ce moc sa njima sproves islamizaciju Bosne