Komentari (340)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
aha, znači za "Zemaljski muzej" nema para, a za muzej "Alija Izetbegović" ima... bravo momci, bravo
Ima,ima,ima i onaj Tunel "spasa za švercere" Pa recite da dodo nije u pravu kad kaže nema para za ustanove u sarajevu
Sta's ti hrvoje u teheranu... Noga, hvataj se citluka i listice
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Amin ! Neka je proklet ko laže !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Neka je Allahovo prokletstvo na lopove, koji se kunu u Allaha i kradu narod, i one koji su dezertirali ili krali u ratu, a danas drže firme i ugnjetavaju sirotinju , a najveći su ljubitelji lika i djela predsjednika . AMIN !!!!!!!
daj ti karinu da izbijes oci
Ma *** Aliju on je svoje odradio sad su na redu ZMAJEVI !
uzas
Poslije sinosnje zestoke borbe ko je za ,a ko je protiv bilo bi mozda zanimljivo da se danas jave druga vrsta komentatora. U clanku se (iako su neki pobrkali loncice) radi o politickoj umjetnosti pa bi mozda bilo interesantno da se za komentare jave osobe ciji su zidovi uljepsani umjetnickim djelima. I oponenti naravno! Ne treba nadam se napomenuti da se gobleni radjeni merino koncem kao i selotejpom pricvrsceni posteri jos ne racunaju u umjetnost!
Kako god, on je bio prvi predsjednik RBiH...RESPECT.
I posljednji
sta ce Fikret mamu mu *** onu cetnicku.. sta je on dobio dobio od ovih genocidasa eto od kog
Jedini pravi predsjednik države BiH. Rahmet mu duši. Velik je teret nosio i mislim da je najzaslužniji što smo opstali a Allah najbolje zna.
Da ga nisu pustili iz zatvora Bosnjaci bi napravili kolektivno samoubistvo, al pustise ga malo kasno i jedva prezivismo
Ovo okupljanje propalih kvazi-umjetnika je takodjer poznato kao "Golden Spoon art colony"
Kao mostarac, i koji je istjeran iz svog grada i zemlju, ne mogu voljeti Aliju jer je prodao mog grada skutorima. Pola grada, Velezovog stadiona i status mostaraca. Kad skutori koji prije rata nisu imali veze sa Mostarom kazu da je hrvatski grad nek' vam je sve jasno. Nek' barem svi u dusi znaju gdje su stare (prve) mostarske mahale i ko su tu zivjeli. Mogu vam odmah reci da to nisu skutori. Da je vojska u Bosni pomogla vojsci u Hercegovini, Mostar bi ostao Mostar a ne kvazi-skutorija i agresivni hrvata koji mrze sve sto nije hrvatsko.
Nemojte zaboraviti jednu jedinu cinjenicu. Rahmetli Predsjednik je zelio cjelovitu drzavu u kojoj ce Bosnjaci konacno u istoriji moci slobodno i ravnopravno sa ostala dva vec priznata naroda biti jednaki i ciji ce se las uvazavati, ali ist tako da konacno kao Bosnjaci nemamo nikoga iznad glave da nam odredjuje sudbinu. To nokako nije sjedalo Velikosrpskim Chetnicima pa su zajedno sa JNA, a kasnije i sa Njofrom krivostim pokusali ne da nam to uskrate naego da nas izbrisu sa ove planete. E to je ono sto ni jedan Bosnjak ne smije zaboraviti. Vidjeli ste kako su nas satrali goloruke da ni dan danas BiH nemoze doci sebi jer jos uvijek traje borba koja je gora od one 90tih godina. I pored nastojanja da ubijedi svijet da zelimo mir sa svima, propaganda o islamu i ostalom sranju, je ucinila soje. Nikome nije drago sto je ova situacija ostala ne dovrsena ali eto, zivot nam daje sansu da pokusamo ispraviti greske mada, Agresor i Okupator ima prevlast i pored cinjenice da je koljac i Genocidas
Hehe goloruki Bosnjaci a Alija im 1991 godine predao svo oruzije TO na cuvanje JNA. Zivim za dan kad se nase arhive otvore tek tad ce Bosnjaci progledati
Koji ste vi pacenici, sram vas bilo vakog ljudinu vrijedzat, hocete dobru drzavu a vamo napadate nevine ljude da Rahmetli presjednika nije bilo sad bi bili manjina u ovoj drzavi. Koji ste vi pacenici fuj. Za nepovjerovat.
grdno se varas ja sam u BIH i imajte postovanja prema ovom covjeku
Evo ja sam srbin i smatram rahmetli Alju,pored Rase najzasluznijim za stvaranje nase otadzbine Republike Srpske,i na tome sam mu veoma zahvalan.Zato svaki put kad prodjem kroz Sarajevsku kasabu,svratim predsjedniku na grob,i spustim taze kahvu i rahat lokum,da mu se zahvalim.Hvala ti Aljo sto si nam podario Republiku,a tebi Hare sto si je ucvrstio.
potpuna sloboda je vjecna utopija, nikada je nije bilo niti ce je ikada biti, jer svaka vlast drzi narod pod kontrolom i izrabljuje ga za interese pojedinaca i bogatasa! jos koja godina pa ce vrijeme da progovori o ratnim talovima i trgovinama dok su drugi ginuli i gubili sve, mali broj bandita je preko noci izrastao u polubogove i gospodare rata koji i dan danas haraju zemljom i ovim prostorima!
RATNI ZLOČINAC !!!!!
NE BI SJALA OVAKO JAKO ! ! !
Rahmet ti duši veliki naš predsjedniče! Jedini istinski borac za bošnjački narod. Ova rulja danas ti nije ni do stopala!
leonardo majstore skidam ti kapu ;)
kraftwer dosadan si ko proljev.