Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ne znam zasto ali uvijek mi bude glupa vijest-lijepo vrijeme sarajlije izasle popiti kafu i prosetati... pa sta ce drugo uraditi???
-prvaci u gluharenju i mazlumanju, ispijanju kafa i nadanju da će bolje sutra pasti s neba.
jah, imaju plafon 3 face normalne na ovim slikama, jedva se naziru u masi seljakluka i papanluka
kakve crne sarajlije, pa ovde nema ni 2 % sarajlija
vidi se gdje se najbolje zivi!!!SARAJEVO LJUBAVI MOJAAA
ljudi ne zavaravajte se,ovde ima svega al\' najmanje sarajlija!!!!
@realista:\"Aj ba odje*i dijasporo. Zivi na socijali i ne dolazi u Bosnu! \" Moze stari. Necemo vam dolaziti. Ni slati pare! ALI ne dolazite ni vi ovamo. RECIPROCITET majka! Tako ce bar nama ostati vise para.
sta lazete bagro jednog covjeka vidimo u kratkim rukavima a vi pisete mnozina budala besposlenih pun grad..
RODNO SARAJEVO SRPSKI STARI GRADE ŠTA OD TEBE SAD TURCI RADE
po ovom sarajevu vazda neke pajsercine i sosoni, nemos\' normalnog covjeka vidjeti!
Evo mi Sarajlije uzivamo u Torontu na +20C a i Kanadjani naravno i svi smo u kratkim rukavima,a kako nam javljaju bice jos toplije, a tek Mart mjesec.Pijemo kafice ,setamo ,uzivamo itd,,,, ali nema nikakve euforije.Bilo bi mi drago da sada setam i nasim lijepim Sarajevom ali sta je tu je.neka raje imali su uzasnu zimu i ja ih shvatam.
Polako, polako promjeniće se ssistem kad tad!
Jarane Player vec odavno radi u jednoj takvoj u dijaspori.
@Player: pokreni ti, ko te brani?
Hoce li ikada ovdje osvanuti vijest da su Sarajlije iskoristile svoj mozak pa su recimo pokrenuli uspjesno dvadesetak tehnoloskih start-up kompanija. Ma jok ba, vec samo sa kafe na kafu, iz dana u dan.
ko o cemu, sarajlije na kafi, cvike na vrh glave, podboci se iako sjedi (onako ruka na koljenu) i zvjernja okolo, ko prolazi, sta nosi, gdje ide... da Bog sacuva i sakloni
ove hare krisna budiste treba pobiti!