Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa zar neće Zlajoglu formirati vlast s onima koji hoće pristupiti platformi, a \"ko neće, ne mora\"??reketaško- staljinističko- fashističko- mesarsko- crnokošuljaškim snagama na čeku sa Zlajogluom! Šta čekate mači bakiri & đoge & šagolji, udarajte minuse?!
Svi zajedno cemo formirati vlast. Svi smo besposleni pa cemo se baviti politikom. Cini mi se da se kod nas bavi politikom samo onaj tko ne moze nigdje drugo proci.
@Imali ......ovdje .....mardara hercegovca.....nek se javi ,javio je da je dao Nevjeste na AUKCIJU,vrsi rasprodaju ,,kaze i zenu ce prodat,propali Bojovnik, Javi se Bitango.Kazu oglase daje na portalu (Poskok.info).!
nisu oni pristali na razgovor sa ohr-om, jer tako napisano ispada da je ohr trazio razgovor, nego obrnuto, nesposobnjakovici su trazili razgovor, a ohr pristao!!!
ne znaju sami, lebac im se ogadio, brukaju se kod stranaca, joj sramote!!! isli kod konjusara, ajoj.
sta je ovo da nema Engleza ? da co\'ek nije boljestan, ? jal je predoziro ?
bosnica , bosnica mala bosnica mali zeleni mali zeleni kad će vlast REKET sastaviti , šta ba kažu u malom zelenom institutu
@SRB-IN SAMO ZATVORITE GRANICU, TO JE SVE STO CEMO TREBAT OD VAS
Au što ste opasni u p..m, komentatori kao zovu se \"braća\",hahahahahahahah treba li vam pomoć zovite. tralalala samo polahko fašisti ovo su vam zadnji trzaji. mete-tap,tap,tap sniper 7,9mm
Pa zar neće Zlajoglu formirati vlast s onima koji hoće pristupiti platformi, a \"ko neće, ne mora\"??reketaško- staljinističko- fashističko- mesarsko- crnokošuljaškim snagama na čeku sa Zlajogluom! Šta čekate mači bakiri & đoge & šagolji, udarajte minuse?!
Pa zar neće Zlajoglu formirati vlast s onima koji hoće pristupiti platformi, a \"ko neće, ne mora\"?? Pushiona za reketaško- staljinističko- fashističko- mesarsko- crnokošuljaškim snagama na čeku sa Zlajogluom! Šta čekate mači bakiri & đoge & šagolji, udarajte minuse?!
braco Hrvati (hriscani) ako treba pomoc znate da se nama mozete obratiti a probleme izmedju sebe cemo posle rjesavati!!!