Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čestitam organizatorima i volonterima.
nek se sadi,nek se bere, nek se puši..
Lijepa vijest, žao mi je što nisam bio upućen, jer bi lično učestvovao u sadnji. Obzirom da često odlazim u jedno selo pored Sarajeva svjedok sam da se svakodnevno bespravno režu šume bez ikakvih sankcija. Traktorei kamione drva svakodnevno srećem na putu. Kolika je razmjera te sječe stičem dojam da to ne bi moglo bez sprege seljaka, policije i šumara.
Cestitke svima koji su ucestvovali u ovoj akciji. Nazalost nije moguce posaditi koliko lopinasi mogu nelegalno posjeci.
Ovo su prave patriote,ljubitelji BiH prirode i obnovitelji njenih ljepota. OD SRCA CESTITAM I KADA OVO PROCITAM DODJEM DO ZAKLJUCKA DA BiH IMA SVOJU PERSPEKTIVU !
paša moj kako si ti naivan :(
Zar se nije govorilo: Milion sadnica za 1 dan?? :/
Damire,onoliko koliko su poslali mojoj općini :P
Dobro je, biće drva....idem na PIK tražiti stilovku
Odlično.