Komentari (97)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Krenite i odmah izgradite sve ceste u FBiH, necemo valjda u narednih 22 god izgradit kao i do sad samo 100 kilometara.
Tih 100 km,za 3 g izgradila vlada N Niksica,prije 2010 nismo imali ni 15 km autoputa.
@SDA Je l' to onaj N Niksic sto zaposli pola svoje rodbine u ACFBiH? Naslijedio sredjene imovinsko - pravne odnose i stotine miliona odobrenih kredita! Uostalom, logika je da ce izgradnja sve brze ici zbog priliva sredstava od putarina i zbog nasih firmi koje sad imaju ozbiljno iskustvo u izgradnji autoputeva i zbog nove mehanizacije koju su kupili zaradom od izgradnje dosadasnjih dionica AP-a!
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Sramota je da je put Tuzla - Sarajevo u onako jadnom stanju.
@aktivacija Mislis odsjeci od papake poput tebe. Tuzla nikada nije imala koristi od Sarajeva niti nam je Sarajevo trziste. Samo nam krv pijete. Sto se mene tice slobodno nemojte nista raditi, zato sve firme iz Sarajeva imaju poslovne jedinice u Tuzli i raja radi. Unistili ste Zenicu a polako i Mostar. Ko Jb tebe i slicne, a ima dosta fine i normalne raje u Sarajevu.
aktivacija, imaš pozdrav od muslimana iz Tuzle. Možda ne bi bilo loše da malo mućneš glavom koji put, nek prorade vijuge.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Cestitke graditeljima, savrseno, samo nastavite tako, a korisnicima sretno.
Cuj investitor JP Autoceste FBiH od ciji para. Nas poreznih obveznika. Placamo tri puta putarinu. Kod registracije vozila kroz gorivo i kada izadjemo na ovo malo autoputa platimo kao da vozimo kroz Austriju. Kolko placamo trebali bi da imamo samo autoput u BiH bez ovih magistralni puteva.
https://youtu.be/CbTHHiuqs1I
Izvinite,kuda za i stočno Sarajevo?
preko planine sabane mi u nasem seheru auto put imamo :D hah
kako je gotivno ovoj raji dole na poluostrvu.ljepota svuda oko tebe.samo ne znam kakva je situacija sa vodostajem rijeke.ima li inace problema,poplava i to?
Sama zaobilaznica je na nasipu i nije bila potpoljena ni u proslogodisnjim poplavama koje se desavaju jednom u 100 godina. Podrucje kroz koje prolazi jeste plavno i tu je najniza tacka sarajevskog polja i predstavlja prirodno mjesto gdje dolazi do praznjenja rijeke Bosne tokom rasta vodostaja. Ukoliko bi se regulisala rijeka Bosna na tom lokalitetu u svrhu minimizacije opasnosti od poplava, poplave se ne bi eliminisale upotpunosti vec bi samo doslo do pomjeranja nizvodno pa tako bi onda plavilo Semizovac, Ilijaš ili čak Visoko. Shodno tome bi trebalo biti logično da se taj lokalitet treba ostaviti u trenutnom stanju i ukloniti objekte koje su izgradili nesavjesni građani kako bi rijeka Bosna i dalje imala lokaciju za prirodno pražnjenje.
leti, leti, ptico nek' te sluze krila ispod tebe spava stari kontinent onaj grad u kom' je sada moja draga svetlima u mraku pravi ornament a ja stizem iz daleka ne znam da li jos me ceka moje misli sad kroz etar nosi planetarni vetar leti, leti, ptico leti, leti, ptico. :-) A nek je sa srecom otvaranje i da ubrzo naprave jos vise i jos bolje. :-)
nešto što je trebalo biti izgrađeno još 80-ih godina, a ako ne tada onda poslije rata kad su milioni od donacija pokradeni
Šokčad i dodikčad na haparatima !
jes' baš, evo ja crkoh od muke.
...a merhametli bošnjo rabi svaku prigodu da baci "građansku" :)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Jel ovo Nino Prses producent videa?
Konačno neka pametna odluka vodstva ove države. Ako se napravi sve u kratkom vremenu to bi bilo odlično, ali zašto stati samo tu, povežite Bihać preko Banja Luke, te Banja Luku sa Sarajevom do granice sa Srbijom. Zamislite kako bih to izgledalo? :)
Europska unija izgradjuje plan za autoput Sarajevo - Banja Luka, dionicu Turbe - Banja Luka. Vidjecemo hoce li biti sta od toga.
...jel zo više nešmo morat krozabriješće?
Sve zasluge idu najboljem nacelniku Semiru Efendicu!
svijetsko a naše :D još bembaru ako Bog da nabaviti da se more driftat po ovim okukama zamisli spizdiš je duž ovog cijelog vijadukta, po sata u koso ideš.....najs
Đikani, ima li šta novo kod vas?
@aktivacija hahahahah, predobat komentar ... da nema takvih ubleha na klixu kao sto si ti nebi imao ko da mi dan popravi ...ublehooooo kmeeee :)))))
yebiga sarumane, banjaluka je infrastrukturno regulisana prije dvadeset godina, dvije zaobilaznice oko centra, magistrala i brza cesta do auto puta kojim je vezana sa cijelom evropom. tako da, ništa novo, sagrađeno odavno. aktivacija, prodajem stan i poslovni prostor u bijeljini, rado bih se preselio u tuzlu, privreda cvjeta, fali radnika a plata hiljadarka. čujem da je tako i u bl i pd. ljudi masovno prelaze u bugojno, donji vakuf i ključ, živi se njemačkim standardom :)