Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znaci smrt 8000+ ljudi za ovoga je PROPOUST. Ma svaka vam cast. Da se takav \"PROPUST\" desio gdje su ljudski zivoti \"VRIJEDNIJI\" onda bi bio 3. svjetski rat.
m.r.s u 3 p.m euro fasisti
Gdje ste god vi iz UN dosli tu je krv liptala..SOTONSKA ORGANIZACIJA..
je suis l a pe.der.
france = gov.nari
francusko je to govno sta se moze od njih ocekivat.....
ja radim za dejjala.
za koga radis le roy ??
bosandjerosi, sazaljevani ste vi i mimo Srebrenice! ha !
un = united nothing
svaki navedeni je tito kupio zlatom, prije nego sto je crkno, u odbranu jugosmrdije.
UN NEMA NIKAKAVOG KREDIBILITETA NITI JE IMAO GA IKAD!!!DOSTA SA IMPERIJALIZMOM SLUZBE JEDNE KOJA RADI ZA TAJ IMPERIJALIZAM UN JE RASISTICKA ORG KOJU TREBA PRVU ZAPALITI....
uvjek ce biti jadovi
Da Bog da pa ti bila Srebrenica u kuci....stoko....
Butros Butros Ghali, Carl Bildt, General Janvier, General Morillon, Akashi itd...trebaju odgovarat za svo krvoprolice 250 000 Bosnjackih civlila...!!!
REVIZIJA TUZBE PROTIV SERVIJE...!!! A UN-e SU GARANTOVALE PROTEKCIJU BOSNJACKIM CIVILIMA KAD SU IM ODUZELE SVO ORUZJE...!!! ZNACI da su UN-e jedni od glavnih krivaca za gennocid...!!!