Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hocete li nahvaliti i FahrA ako pocne uklanjati svoje plakate.
@respect SDP je lijepoo svoje plakate na dozvoljenim mjestima preko forme koja je i imala reklamnipano, tako da oni nemaju sta da ukolne.to je ismena stranka. a ne sad da nam bude drago od ovih sto su unakazili grad i sad kao oni fini sto to uklanjaju. ma daj
pa neunajmljuje LDS aoutobuse kao SDP i SDA. Posmatrace finansira stranka a LDS definitivno nema toliki budzet da druge plati. Prvo se malo skontaj pa onda komentarisi.
Uredno uklanjaju, a svojim posmatracima nisu bili u stanju osigurati obrok i pice, dok su druge stranke uredno snabdjele svoje posmatrace, takva stranka koja nebrine za svoje posmatrace kako bi za narod ?
Džabe im što su čistili trake kad je ovaj pas za to vrijeme iskenjao i ispišao pola Sarajeva (ako je s njima bio).
Svaka cast :) Dajete dobar prijem
DA SAM ZNAO DA STE TAKO POSTENI I FER DAO BIH GLAS VAMA HEHEHHEHE
eh i ja vala kazem svaka cast i nadam se da ce se i ostali ugledat na ove momke i djevojke!!!
aferim..pozitivno iznenaden..kad bi i vodece stranke ovako..ehhh.. svaka cast za LDS
Aferim.
Svaka cast!!! Prosli izbori, a neka stranka nesto radi. Ovoga se treba sjetiti kada budemo izlazili na naredne izbore ;)