Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gledaj ovog Zlatarovog dežurnog kurtona što ni ovu priliku ne može da propusti za političku promociju. Fuj.
Ustaso ugasi se jos niste platili ono sto ste zasluzili mamu ti *** slinau
Bitno je da ti znaš smeće jedno poturčeno!
Pravoslavna curica od 15 godina silovana od 15 mudzahedina u Siriji i ubijena tokom zlostavljanja, javlja Vatikanska izvjestajna sluzba: http://www.news.va/en/news/asiasyria-rape-and-atrocities-on-a-young-christian
Što si bolan dosadan ?
sta to ima veze sa BIH? zao mi je curice, pokoj joj dusi, ali dok je slicnih ljudi kao ti takvih zrtava ce uvijek biti.. Sramite se stoke odvratne
Treba mu dati dozivotni zatvor i to i Turskoj
Jeste ali nazalost sud u Haagu je politicki. Nije u interesu velikh sila da se osude politicki lideri...a mozda i ne glavni generali?
Sve to oni znaju,al me nebi nimalo iznenadilo da ga danas oslobode po toj tacki optuzbe,da ih je bilo briga za Srebrenicu nebi ni dozvolili da se desi genocid.