Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad ce Zlaja dobit pravo da se kandiduje za predsjednika nove ujedinjene stranke. Stari mandati se ne pikaju nakon ujedinjenja cccc
samo sa novim likovima.
Ma dajte više ohladite socijaldemokrate iznikle iz socijalizma i uhvatite se posla koji nije i nema veze sa budžetom. Ima li slučajno neko u socijaldemokratama da je uposlen u privredi ?????
Prvo ga zlaya iscipelario, nabio nogom u gujicu a sad mu rekao daj da se pokusamo spasiti jest da sam pravio pizdarije ali vidis da nam ni jednom ne ide. Nesto kao propali brak kurve i narkomana
Jao sto ih Glatko masira,ko krpelj je,neda se odbiti od sise.
Problem ljevice je što ima čitavu vojsku pojedinaca koji su istinski entuzijaste i pravi ljevičari koji moraju slušati i kimati glavom desničarskim otpadnicima i nacionalistima koji su se uvukli u ljevičarske redove! Prvo te štakore istjerati, ostalo će samo doći....
Zdrava socijaldemokratija sa slucajnim...ovome lazovicu mora da je nesto veliko obecano...koji bijednik
Virus, popusti malo SDP, bolje idi vidi kako ce vam Domovina pogurati Dodika da se brine o vama bolje nego Lagumdzija.
Domovina je u rs-u i oni znaju kako im je...lagumdjija je bio na nivou BiH pa mu je dao sve...od slucajnog nema gore
Ostavi se bajke Lazovicu.Nama treba Bosna i Hercegovina cijela , biznismena, puni para koji znaju praviti novac a time i zaposliti ljude.
Cuj ovoga i njegovih bajki. To ste imali nekad dok se ti i takvi o politici niste nista pitali. Cim ste postali faktor postali ste sirotinja, a normalan zivot i radno mjesto bajka.
Uzalud se vampirite, vama je "drug" Zlatko zabio glogov kolac što u srce što u pakaš i sve dok on postoji vi crveni ste bivši.
:))))))))))))))))))))))))))))))
...reakcija na izvalu desetljeća :)