Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja ne znam dokle ce nas ovi ublehasi iz SDA ubjedjivati da se suosjecaju sa narodom.Ne nisam pogrijesio doticni gospodin je SDA od kad su mu zaposlili uzu i siru familiju. To je profesionalni Srbin koji ima dva stana poslovni prostor u kojem je lutrija BiH i vikendicu, vozi terenca i moralise o krizi. I jos ima obaza da se obati u ime SDPa kojeg je blatio 10 godina, fuj... kakav mediokritet, licemjer i pogancer
mirko i slavko POTPISUJEM
...glavačke se bacamo u mrtvu snobovštinu...
Svi vidimo da je kriza u valsti osim politicara. Znam da nisu uopste politicki obrazovani, za to sto nece da priznaju da ima problem.
neko nesta rece???
Ni jedna rijec o tome kako izaci iz krize. I pitate se zasto ste u krizi. Bolesno.
sta hoce vise ovaj....nek se hvata penzije ko vecina njegovih vrsnjska koji MORAJU u penziju nakon 65 godina...on i ivo komsic vjeciti fosili. Niko im ne valja samo oni valjaju.2002 rasturili SDP - formirali SDU, pa sa cela SDU otjerali dr. Seada Avdica, pa 2 godine zatim i Sejfudina Tokića nakon cega se SDU podijelio. Potom doveli Nermina Pećanca pa ga za par godina takodjer otjerali pa opet pukao SDU tj. Pecanac opstao a oni formirali USD .Nakon kraha na izborima 2014 ko fol se pridruze SDP-u... a ustvari pola USD-a nastavilo s radom...nije htjelo s njima. E sad kao SDP dobio nesto- njih dvojicu i jos par anonimusa i post-ratnih profitera a izgubio jednog Dzevada Becirevica i druge bas zbog Mire i Ive... Niko ne valja a njih dvojica valjaju. I SDP-u ce dohakati. SDA-ovi vazali i dupelisci. Nista drugo. Drugarski pozdrav SF-SN!