Komentari (210)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ne daj se ministre :D nadam se da neces popustiti pritisku k\'o dodik :D
to ministre...ne daj se!!! ima jos normalnih ljudi koji su uz tebe!!!
Samo jedan komentar za ove primitivce koji nemaju pojma o cemu govore niti imaju sluha za razlicitosti i suprotne stavove, sinoc je na skenderiji gostovala gomila te vase djece (u prosjeku 15-20 godina) koju ste lijepo edukovali na vjeronauku, njih oko 13000, na koncertu srbijanske turbo folk seljacine Ace Pejovica.... Bolje vam je da se bavite cinjenicom da su vam djeca izrasla u gomilu zatucanih primitivaca nego da pisete te vase peticije a u sustini nemate pojma ni sta je zapravo ta odluka.
Žalosti, nisi ni svjestan da si se spomenuo i opisao u zadnjoj rečenici komentara
Naravno da treba vjeronauka u skolama a sto nebi bila kad je vecina evrope ima u svom obrazovnom programu i neznam sto to nekom smete?Treba da se i ocjenjuje a zasto ne bi?Djeca koja idu i uce za svoj trud treba da budu adekvatno i ocijenjena sto je normalno kao i iz matematike ili bilo kog predmeta a ona djeca koja neidu e oni treba da se obrate ovom ministru da im nadje zanimanje za taj sat sto nisu na nastavi a ne vjerska zajednica.Zato ne lupetajte gluposti.
E sad\' bih ja trebao odgovoriti gospodinu \"ovnu s mozgom\" al\' eto necu... nego, htjedoh reci da ce izgradnja gradjanske drzave na principima univerzalnih vrijednosti mozda biti i laks nego sto se mislilo... ma dosta je bilo ovih nacio-fashisto-polupismenih ublehasa i primitivusa. U principu kerovi ce lajat a karavane (zakoni, odredbe i uredbe) prolaziti i eto ti nas... Haj\' eto Smrt Fashizmu i Primitivizmu.
E jesi i ti prepametan. Obična ovca bez mozga, stvorena samo za blejanje. I šta nam to poručuješ? Diktaturu nepismenog proleterijata? Ti ćeš nekog smijeniti, ma ni gaća ne znaš promijeniti. Kuš
@dzihadbosna Postavih\' ovo vec na drugoj temi al\' mi se ideja toliko svidja da moram i ovdje: Mogao bi rezultat sarajevskog proljeca kojeg Rejs priziva, biti novi Rejs postavljen od SDP-a. Ha ya! ... a budul\' i ovi drugi puno talasali moze im se vrlo brzo desiti \"Drug Kardinal\". Smrt fashizmu.
Jarane dođe neki ministar i kaže 2 sedmice pred kraj šk. god. da vjer. ne ulazi u prosjek. Mislim momak, halo šta ti je...Ovo samo kod nas ima. Mogao je odluku staviti na snagu od sljedeće god. To bi se nekako i prihvatilo normalno, ono regularno. Ali pošto je ovdje sve naopako...
Mirela,ja nisam 3 puta ranjen boreći se za džamahiriju nego za Bosnu i Hercegovinu, pored mene u istom rovu je bio i Darko i Bojan, zato ne dam da truniš po našoj krvi , balavice zadojena. Ako ti se svidja etnički čist komšiluk ti fino spakuj prnje pa pravac Afganistan , finno se zakukulji u u zar , rodi 15 hafiza što se mene tiče...
Vjeronauku vratiti tamo gdje i treba da bude- u džamije, crkve. Mene ni u ratu nisu natjerali da idem na takva zbivanja iako sam imao strašnih problema zbog efendijica u školi. Hvala ti ministre što misliš i na djecu koja ne dolaze iz nacionalno i nacionalistički obojenih porodica. Bar danas imamo džamija i vjerskih ustanova na svakom koraku pa kome je čeif sam će naći.
Skinite ga više sa naslovne!!! Čitavu heftu njegov face upropaštava lice saxa!
Koji smo mi i.di.oti cime se bavimo. Kad ce vijest biti da se rijesio neki pravi problem? Ove glupost tipa vjeronauka u skolama ili ne je samo da se narod zavara da ne misli na stvarne probleme.
Samo naprijed ministre Suljagicu! Uvijek naprijed! Nikad nazad!
Valjda u ovoj drzavi postoji mogućnost izbora ili smo već postali dzamahirija....zar ovo nije multietnička i slobodna država....al kad bi smo se gađali tramvajima....!!! I jel nam ovo jedini problem u ovoj državi da je najveća rasprava ko će ići na vjeronauku ili neće ...žali bože mladosti što je izginula na ovim brdima oko nas....za koju su se crnu zemlju borili i živote ostavili....sramota.
Borci bivsi i svi koji su se borili za multietnicnost su uz tebe ministre.
UZ TEBE SMO EMIRE!!!!!