Uznemirene zbog zahlađenja
182
Lastavice se okupljaju pred put u toplije krajeve
Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako su izganjale godisnji ?
Jedna lasta ne čini proljeće, a puno lasta čini jesen. Sretan put!
Ove ptice me svake jeseni rastuze kada odlaze isto toliko koliko me svakog marta-aprila obraduju kad se vrate. Znam kad one odu da dolaze hladniji dani, ali i kad se vrate da je snijeg za tu godinu \"oseferao\" svoje tj nema ga vise. Od \'95 pratim i evidentiram dolaske i odlaske ovih predivnih ptica i mislim da su ovog proljeca najkasnije dosle u proteklih 17 godina, a kako vidim da se za odlazak pripremaju na vrijeme, znaci da smo \"zakinuti\" za lijepo vrijeme najmanje 2-3 sedmice.
DRAGI BABO,VRATI NAM SE U BiH HITNO VRATI,ZELJNO TE ČEKAJU BRACA :OSTALI,MUSLIMANI,SRBI I HRVATI . . POZDAV HRNJICA
Sad ce Alija s busem ne brinite.
samo se vi zezajte, a sutra kad pocnu da nam prijete: BOSANSKE LASTAVICE OKUPIRALE SVEDSKU! VRACAJU SE SAMO VIZE!
Ovo na videu je zgrada \"Non-stop\" u Maglaju.
Ma kakve lastavice, VRAPCI SU ZAKON: Oni su s nama zebli ispod streha oni su voljeli i ovo golo granje, zato, moj pozdrav, vesela grudvo smjeha gospodo vrapci, moje duboko poštovanje!!! Tamniji za tamu ove jeseni tmaste i grublji za zimu ove zime prošle ja vam ovog proljeća neću mahati, laste i neću vam opet reći: Doprodošle! Vrapcima ja moram, nježno, kao otac reći nešto toplo u ovaj dan plavi vrapcima – tom sitnom zrnevlju života što je cvokotalo s nama na mećavi. Dok ste vi negdje ispod tuđeg neba izvodile svoje igre vragolaste ne, vaš mi cvrkut sad zbilja ne treba razmažene gospođice laste. Oni su s nama zebli ispod streha oni su voljeli i ovo golo granje, zato, moj pozdrav, vesela grudvo smjeha gospodo vrapci, moje duboko poštovanje!!!
Leto je bilo, bilo pa prošlo, malene laste žure na jug.....
http://www.index.hr/vijesti/clanak/srpski-mediji-novosadjanin-dejan-g-nije-ubio-selenu-ubojica-nije-iz-srbije/636929.aspx nije on! nek ste vi svi covjeka osudili!
Leti leti leti leti leti - lasta? Leti!
Mrzim ove nemani od lastiii!!! Sve bi ih brenerom popalio...
a vratiće se rode
nista, vjerovatno idu u mostar dole, jer mostarci kazu da su najvreliji grad na svijetu, znaci nece daleko :D
Jedna lasta, menscini proljece. Jesen, najljesve godisnje doba. Poslije proljeca, ljeta i zime, naravno.
@@joe hajde ti pismeni ne rise mame ti
j.e.b.e.m te nepismena ocigledno imas pticu u glavu sosonu jedan!!!!