Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@ekonomista SDA je htjela da bude um i misao svih bosnjaka na tlu BiH. Ocigledno su precijenili svoju sposobnost pa se drzava nalazi na rubu anarhije.
Mi Bosanci smo inace priglup narod. Sad se jos salimo na svoj racun i ne mrdamo prstom da napravimo svijetliju perspektivu. Sve nam je smjesno a najvise smo smijesni sami sebi. Medjutim, kako godine budu prolazile, situacija ce biti sve gora i gora jer ...ZAPAMTITE..mi nemamo visoko trazenih prirodnih resursa da bi racunali da njihovo eksploatisanje moze kompenzirati nasu inertnost u odnosu na zivot. Ako se sad ne probudimo kao jedna drzava i ne korigujrmo stanje tako sto cemo napraviti strateske planove za ulaganje u visoko tehnolosko obrazovanje i ne obracunamo se sa drzavnom mafijom i samim time ne oduzmemo pokradenu drzavnu imovinu, MI CEMO ZA PAR GODINA BUKVALNO IMATI GLAD;KRIMINAL I MASOVNI EGZODUS IZ BIH. Ovo ponajvise treba da se tice Bosnjaka jer ako se ova blijeda perspektiva obistini oni ce ponajvise napustati Bosnu u potrazi za egzistencijom negdje drugdje. Samim time ostavljaju ovaj teritorij agresivnim susjedima da ga aneksiraju.
ko sad laže... Igor ili ovaj... ajd se dogovorite