Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
5do5, o cemu ti pricas bre? Budi realan i iskren prema samome sebi, to sto si ti napisao ni sam ti licno ne verujes, ali ti bas kao i onaj vas Haris Silajdzic samo glavom u zid i pricas nekakve teorije koje nemaju sansu na prostoru bh. Dosta je bre vise suplje, gledajte sta Dodik radi od Republike SRPSKE, samo je ekonomija i privreda vazna,a vi u vasoj Federaciji bh gledajte da nesto radite, a ne samo da molite za pomoc.
Ovu zemlju moze urediti jedino - apsolutni i protektorat - sa potpunom zabranom rada svim vladajucim strankama i liderima. 20 Godina vladavine sa nula pozitivnih rezultata je previse - pa taman da su mi moj caca, mater, sestre, braca, djeca i unucad na vlasti - sve ih treba zamijeniti privremeno protektoratom - a onda dati sansu mladima sa naprednim idejama - neopterecenim predrasudama naspram imena, porijekla, etnosa, religije, etc.