Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako postoje dvije zaracene strane , ne vidim zasto je u jednom demokratskom drustvu neustavno da budes za jednu od te dvije strane. Ako se stvar realno posmatra i ja sam za podrsku Izraelu. U Gazi je na vlasti teroristicka organizacija Hamas , koja je povela rat i protiv Palestine i koja ne podrzava uopste Palestinske zakone. Ovo sam procitao na Wikipedii !!!!!!
Ti si ? bio jedan veliki ? do 1971 dok vam Tito nije dao naciju
Pa dobro srbende znam da vam je vijera nikaka ali nisam znao da vam se toliko svidjaju muslimanska imena pa se prestavljate kao muslimani.
SDP je sa ovim saopstenjem 100% upravu a vi koji smatrate da nije recite gdje su to pogrijesili... sale, nes,izet i ahmed = ili SNSD-ovi placenici ili članovi SDA koji se boje konkurencije koju vide u SDP-u iako je i SDA objavila slican tekst (ali sta ces, napad mora biti pa makar neargumentovan)... srbin1000% = fašista nalik na junior radovana (dodika)
Svaka cast Izraelu na uspesnom tamanjenju i unistavanju islamskih terorista u Gazi. Iskrena podrska i cestitke. Zlajo, nece biti nista dok ne zaplaces i ne zavapis: Heljp baznia, heljp. :)
Svemirac pošto te interesuje jesam iz RS
Da li je ovo skupljanje poena prije nego se prebaci ponovo na Tihic-Dodikovu stranu kada budu usvajali ustavne promjene, tj. rusili drzavu BiH?
hahaha, vi ko ona prica o Djeda Mrazu - toliko ne mozete Zlaju da nije bitno sta covjek govori, apriori se to odbacuje... Realan odgovor na ovo sto je Dodik napravio je da priznamo Kosovo, pa kom obojci, kom opanci...
a sto nevalja Lagumdzija ..sto je reko istinu. Da niste vas 3 iz Rs.a kojim slucajem. Jer bi se samo takvi pobunili. Dje je humano i opravdano sto je ovaj papak dodik reko
Ne bojte se taj autokrata ne silazi sa vlasti. Sve bi dao al vlast ne da.
Pa ovaj lagumdžija kao drug Tito. Nikada da oda sa čela Partije.
U pravu si zaista ga je dosta.
Daj ostavku Lagumdzija, dosta i tebe vise.