Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ukinuli mi komentar, pa sam ga prebacio ovdje: Dva NAJODVRATNIJA RADIJSKA GLASA na ovim prostorima su Cocalic i Piljevic sa \"M\"-a. Potpuno je nejasno kako neko moze to DOBROVOLJNO SLUSATI, narocito njihove IRITANTNE REKLAME. Kad ih slusam stidim se u njihovo ime. npr. Na moru lez\'o - osvojio pezo!?!?!?!?!? Emire - Na k... lez\'o, od crnca bjez\'o!
ODLAZI SOOTOONO...
beskrupulozni bastard
Sinoć je i Selma Bajrami prošla ovuda :)
Prvo Tajči pa onda Lajči
MI SMO POZNATI KAO DOBRI DOMACINII I ZATO DOBRO NAM DOSAO DRAGI NAS I PREDRAGI MIROSLAVE LAJCEK !!!
Ne ,nemoj nam doci, volimo te gledat samo iz daleka, u Bosni je lijepo dok spasenje ceka, provodeci dane i besane noci, bez crnoga hljeba i bjelog mlijeka, nek\' patimo sami- u Bosanskoj tami, neka bolan Lajko-,neka,neka !
-Ovaj je ustolicio Dodu ,dao mu legitimitet ,da pljuje po zrtvama cetnickog GENOCIDA.
ovaj se nagovno samo je pricao bullshit i nista nije uradio, uzimo nase pare
Bio sam mason, nekada zbog nje.
Raus bre!
upravo tako !!! nema se sta dodati !
samo nam je ova budala jos falila