Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jesu se ovi zadali za stolom
Čuj okupljati, je li ovo pokušaj ironije, pa nitko nije proizveo veću mržnju nego Zlaja. Zlatko Lagumžija = Slobodan Milošević
Ono sto si oko sebe okupio-okupio si- moj dragi Lagundzija.Nema daljeg okupljanja pogotovu oko tebe i tvojih ideja.Srbi su se vec davno okupili s one strane Trebevica sa Glavnim gradom njihove lijepe drzave Banjalukom. Pa koji bi to danas Srbin dosao sa Pala ili Srpskog Sarajeva na skup Bosnjaka kijim upravlja Islamska zajednica BiH i njihov duhovni vodja,a sto se tice Banjeluke,njoj je dalje muslimansko Sarajevo nego Peking u Kini-vjeruj mi Zlatko-.
Ja sam sad podojila Muju!
mxejy
Covjek iz naroda Komsic, potrosio je duplo vise od Izetbegovica i Radmanovica skupa.
Gledaj raskošnih stolova punih najskuplje hrane viđene na ovim prostorima. Gledajh gozbe što volovi iz Parlamenta i ostalih institucija sa platama po 5.000 KM žderu opet od naroda. 550.000 nezaposlenih je i u 2011 godini nesretno kao što je bilo i 2008 i 2009 i 2010 godine. Kome ti Lagumdžija čestitaš novu godinu? Gdje je ta Zapadna Njemačka što si Dodiku poručio da ćeš napraviti od Federacije Bosne i Hercegovine? Ipak, tvoja ideološka opcija, kao i Dodikova, više odgovara Erichu Hoeneckeru, Stasiju i DDR-u. Čudo je pa ne vozamo Trabante i Wartburge, a Sat istine propagandna emisija protiv Zapada na istočnonjemčakoj televizije je 60 minuta u režiji Druga Bakira Hadžiomerovića. Sve je ko Istok a hoćemo da smo Zapad.
Hvala na čestitci i da ako Bog da u sljedecu udjemo bez S.r.p.s.k.e R.a.d.i.k.a.l.n.e S.t.r.a.n.k.e doktor V.o.j.i.s.l.a.v Š.e.š.e.lj iz S.r.b.i.j.e koja ima svoju expozituru u Bosni pod nazivom S.D.A demokratija i koja radi na uništenju Bosne i Bošnjaka!
Sta se ono zeleni na horizontu drugovi ?
su crveni bolji od bilo kojih!
seljackih komentara, vide lijepo obucenog covjeka i odmah komentarisu \"ima se moze se\". ja na slikama ne vidim nikakav luksuz. ko je vama kriv sto ste seljacine bez stila? nije SDP niti Zlatko.
a na predzadnjoj slici bocan harčenko iz prikrajka viri.
J E B E M VAM D J E C U KOMUNISTICKU
BOZICNI PRIJEM
Valjda svaka majka zna da dok doji vrijeme posvecuje samo dojencetu. Djeca se ne radjaju da bi se njima usput bavilo.
koji smo mi idioti svi ovi narodi u bih sve do jedno sami idioti to nema nigdje na svjetu što nas ovi naši političari je.bu
Ja sam ocekivao od Komsica da, kao pravi hrvat, organizuje il makar da ucestvuje u bozicnom prijemu koji je odrzan prosle hefte (organizirali ga HDZ-ovi). Uzgred,onaj prjem je, prema dostupnim slikama, bio mnogo posjeceniji i nekako gosposniji od ovoga.