Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I mi tebi upućujemo komentar političkog saučešća
Dodik opet poslao mail premijerima Spanije i Njemacke... sa svog emaila: [email protected] Дир президент ајм сори :( Мило Додик
Ne branim Lagumdziju, egocentrik klasicni koji se utopio u sivilo vladajucih struktura, ali je i ovakav puno prihvatljivija opcija od krezubih zelenih seljacina koji znaju samo za lazno Selamanje, i hvatanje u mutnom. Cak on ne bi trebao nikako biti predmet pisanja u komentarima, nego poruka koju je poslao, kako bi svi odali pocast zrtvama nesrece. Onaj ko se cesto vozi avionom ne moze ostati ravnodusan na ovo.
Zombi Zlogumdzija jos obnasa neku duznost. Jbt pa ima li u ovoj drzavi iko zamjenjiv osim naroda.
Baš njega briga što mu je od silnih funkcija ostalo samo to da šalje telegrame, samo neka se čuje za njega. Da ima pameti sakrio bi se u mišiju rupu, koliko nas je samo ojadio- I ON.
Zar je ovaj grobar SDP-a jos ziv :):):)
daj 5km za plagijat komentara
e sad him je mnogo lakse poslije ovoga.mogo him je poslati i malo pomoci u MTS.helikopteri ,camci i sl.nama to svi salju kad smo u frci..
Kad ovaj uputi nekome saučešće, i kad on nekoga žali vjerujte da ovo neće na dobro izać. Garant mu treba nešto za osnivanje nove stranke pa treba ulizivat se "mangama". Iskreno saučešće porodicama poginulih!!!!!!!
Zar je ovaj Lagumdzija ziv..
Good guy Lagumdžija.