Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šuplja priča
HAHAHAHAHAHAHAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA VJERUJ SVASTA , KAD JE MOGAO OBAMA DOBITI NOBELOVU NAGRADU, STO I OVAJ NEBI MOGAO BITI UNUTARNJI IGRAČ.
A bogati čiji si ti igrać? I to desno krilo.Čuvaj se crvenog kartona.
E moj jadni i bedni Radojcicu,sada si pokazao svo svoje umijece i opste znanje;Posto toliko vremena nisi bio u stanju razotkriti i uivjeriti se u to da medunarodna zajednica ima svoje unutrasnje igrace,\"svi muslimanski i hrvatski i malo politicki pregovaraci su njihovi unutrasnji.IGRACI \"bili i vjecito ostali,to pokusaj sebi vec jednom zauvjek objasniti !Ocito se vidi dok svi rade ti i Kuzmanovic vjecito spavate i to u najdubljem spavacem \"SNU\"samo uzivajte! Pozdrav iz \"REPUBLIKE SRPSKE\"
bravo Zlatko majstore ,u dupe te ljubim znojavo BiH4EVER!
Lagumdžija faktor! HaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHa.
Genocid nemoze biti nagraden.
Prije ce genocidni fasista i lopov s laktasa bit spijun i glavni igrac od svih drugih jer njega licno podrzava Bildt!
Sta ce nam nepismeni Lagumdzija? Imamo mi nasu SDA sa Tihicem, SBiH sa Harisom i Sadikom Bahticem.