Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neka ba Halile
Nije vam nikad niko ni vjerovao, a sad pogotovo
Ni tebi se ne može vjerovati jer dobrano pokrivas mnoge do tebe..ti znaš koji su to.
Ovaj je jako opasan izdajnik
Gdje god je koji Lagumdžija, on se uhljebio
Zasto se ne rjesavaju slucajevi stari po nekoliko godina..zato sto su zatočeni u ladicama sudija i pravosudnog sistema.
Nije Debevac sigurno jedini , u čitavoj BiH pravosuđe je na godišnjem odmoru osim kad treba kažnjavati sirotinju
Blago tebi ako ti je samo slucaj Debevec problem! A tvoj predhodnik, svi predhodni glavni tuzioci ...
Iskreno receno
Halile halile i ti ga zalilalj. Djeca mala vam se smiju smiljuriji od sudstva. Korupcija je najveca rak rana ovog drustva.
Ukidanje vstv je prvi korak u reformi pravosudja. Sve vas otjerati kao i one postene koji su se zabili u misiji rupu. Vracanje povjerenje u pravdu i efikasnost, sa istim likovima, je van pameti.
Pune su vam fijoke dokaza o politickoj mafiji i samo u Federaciji dobi robiju Fadil kao ministar sto je odobrijo srestva za respiratore , dok Covicev slucaj ste zataskali i koliko jos takvi , Da vas pitam casni sude radi te li vi po zakonu ili kako vam iz vrha politike narede. Jeste li provjerili koju stvarnu diplomu ima Sebija Izetbegovic . Dali ce ona odgovarati za smrtne slucaje pacijanata koji su prikovcavani na Fikrine respiratore.
Hocete na silu da optužite sudiju Debevca, gori ste milion puta !
Srozao do sada jako veliko povjerenje i sigurnost u pravosuđe. Ma hajte molim vas.
Izvadite iz ladica sve jos neprocesuirane slucajeve