Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zanimljivo je da je Lagumdzija izgleda jedini koji bar koliko ja na slikama vidim prica sa stranim duznosicima bez prevodioca,slusalica ili cega ti vec.Sto bi nam reklo izgleda da je jedini koji zna engleski jezik,sto se ne moze bas reci za ostale politicare,a to je stvarno sramota.
pa da je skolovanih politicara ( a mogu se izbrojati na prste jedne ruke) odavno bismo mi propali a i donatorska konferencija bi bila propast
Baš je to eto nekako zanimljivo. :D Nisu se nimalo potrudili ga ga takvim predstave. :D (Nek ti "Naslovnica" objasni oko propagande koju SDP-ovce/i šire. :D )
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Gleda li Dodik? Hoćel mu pozlit' od muke, da se ko ljudi proveselimo?
čekaj, što nikad Predsjedništvo ne radi ove stvari, valjda im je nadležnost vanjska politika? Oni i dalje raspravljaju ko je poželjan a ko nepoželjan..s svašta
Oni pregovaraju je li Hill nepoželjan, a lik razgovara o pomoć BiH. Nisu oni normalni, u tri glave nema jedne zdrave ideje.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Koji ce savjet dati Lagumdziji ? da ide na zumbu
Jao, jao ovih vasih takozvanih analiticara, koji sve znaju bolje od drugih.Znaju kako se mora nesto uciniti, samo na internetu.Poklopite se po usima neznanci.
Lagumdžija se praskao sa Hillom, Yousafom i Borgom
Sezona sastanaka :D Ko će s kim, ma umrijeti od želje da saznaš gdje se sve šupljaci bacaju.
SDA i Predsjednik Izetbegovic su jedini spas za BiH i Bosnjake. Od zavrsetka agresije BiH i Bosnjaci nisu bili ugrozeniji kao sad za vrjeme vladavine prosrpskih SDP-SBB. Zato dragi Bosnjaci, okupimo se oko patriota BiH, okupimo se oko SDA, ako zelimo da nam opstane BiH i mi u njoj spas nam je da budemo svi uz SDA, pokazimo ponovo snagu i jedinstvo. Ne dozvolimo prosrpskim SDP-SBB da nam uniste ono zasto su nasi najmiliji zivote dali, da nam ne predaju Srebrenicu,Sarajevo, BiH cetnicima.Za Bosnjake je jedini spas okupljanje oko SDA i podrska njihovim kadrovima.
jel ovo majke ti lojavi poceo radit i to 3 mjeseca pred izbore? pa lojo dje si bio 3 i po godine? haj znamo da si prvih 18 mjeseci blokirao drzavu i nisi dao da imamo vladu zbog tvoje fotelje a sta bi sa ostalim mjesecima? samo si jurco u mostar i banja luku da prodajes drzavu za svoju fotelju a sad kao nekog docekujes? PLJUC valja vas sdp bagro trpit jos tri mjeseca
@Nalix tri godinej nas zlaja sastavljo vladu jes bilo predaha ono malo sa SDA dok ih zlaja i dodik neizbaci sa vlasti sto se je obilo zlaji o glavu i obice se jos anajvise gradjanima BIH,i sad zlaja poco radit nesta pred izbore,ja jesam za socijaliste al gaj zlaja uprsko dje god je stigo,a val ni bakir i SDA nisu bolji i Bakir voda cetnika vucica po Sarajevu ko cigo medu ogadio mi se i on jos kad vidim onog zukica kraj njega il kako se zove znam daj celav ogadimi se SDA kompletna nemas za koga glasat,srbimaj lahko oni za kog goda da glasaju opet glasaju za cetnike i fasiste,a krvati nepriznaju daje neko pobjednik ako nije hdz BIh i njima lahko znase hdz.
Samo pojedinci rade a ostali su na godisnjim odmorima ili ih zapravo ne zanima sta se desava u drzavi
Sada ce Dodik poludjeti, nefisluk ce ga uhvatiti pravo!
Pošto su našem MVP puna usta obnove i pomoći poplavljenima, dokaz da samo laže i uprazno govori jeste i izjava Ambasadora Japana: "Želio bih da iskažem svoje razočarenje činjenicom da nadležne institucije u Bosni i Hercegovini još uvijek nisu predstavile konkretan plan obnove zemlje nakon poplava, što podrazumijeva jasno identificiranje prioritetnih projekata uz predloženi vremenski okvir za njihovu realizaciju" Dakle, Lagumdzija koji se hvali kako on je organizirao sve, očito nas laže i obmanjuje. Nije bio u stanju napraviti konkretan plan i program, ali je zato u stanju razraditi taktiku za tendere u BH Telecomu, Elektroprivredi i Autocestama. SDP bi trebao promjeniti ime u SAP, Socijalautokratska partija BiH. Drzava za tender!
Ambasador Japana u Bosni i Hercegovini, Hideo Yamazaki, prije nekoliko dana objavio je izjavu u kojoj je prilično oštro osudio bh. političare. Podsjećamo, on je, između ostalog, rekao da je Japan voljan pomoći poplavljenim područjima, ali da je razočaran onim što su ponudili naši političari. "Želio bih da iskažem svoje razočarenje činjenicom da nadležne institucije u Bosni i Hercegovini još uvijek nisu predstavile konkretan plan obnove zemlje nakon poplava, što podrazumijeva jasno identificiranje prioritetnih projekata uz predloženi vremenski okvir za njihovu realizaciju", rekao je tada Yamazak
jadan narod kada ih ove hijene predstavljaju,svi se nesto smjeskaju,pa ja,njima fino a narod ko ovce,u oktobru šišanje...bice vune
Jel predsjednistvo jos razmatra ono sto im je Dodik napisao o Hillu ili nisu u stanju bili ni to da procitaju, hehe
Izraziti zahvalnost svima koji su pruzili pomoc BiH kada se desila poplava je nesto sasvim normalno, ali izgleda da nikom drugom to ne pada na pamet. Predsjednistvo suti, nikad nista ne radi, ostali poiticari trenutno pljuju one koji rade, jer ne znaju na koji drugi nacin da prikupe poene, znaci opet misle samo na sebe.
Lagumdzija moze svima njima pitu sa glave jesti, On je velemajstor svog zanata!!!
Aha, samo će za jogurt morati da se sagne.
hahahhah, pa lik zajeba predsjednistvo da valja, oni ni tacke o Hillu nemaju na dnevnom redu, tj o odluci povodom Dodikova "zahtjeva" a lik ovamo i dalje pregovara sa covjekom, lagano mu pruza podrsku i usputno trazi sredstva za poplave. Ajde neka i njih neko nauci kako se vodi vanjska politika
Ma sta ce predsjednistvo, veci skup neradnika nije majka rodila
Pa javno je i odbio Dodikov zahtjev, sada se fino zahvalio covjeku na pruzenoj pomoci ... tako to i treba da se radi, a ne primitivnim pricama na koje nasjeda masa.