Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nekada bila platforma a danas vec 4-5 kapitalnih pitanja :-) Na kraju ce biti Bosni i Bosnjacima po usima i drzava za budzetlije ...
Ma kriva je i raja koja glasa .... niko ne gleda kakve kadrove ima koja stranka vec nasjedaju na istrosene parole i providnu demagogiju .... Sta se drugo moglo ocekivati od Zlatka koji je svu konkurenciju rastjerao iz SDP-a, okruzio se isto kao i Tihic polupismenjacima koji ga ne mogu ugroziti i sad bi da se igra drzavnika .... Sa ovakvim licemjerima Dodiku i Covicu je lako i bice onako kako oni kazu ...
Ja da sam na Dodikovom mjestu ne bih nikad dopustio formiranje vlasti. Srbima je sve potaman. Spiric vodi Savjet ministara HDZ Hrvat finansije, Alkalaj moze da posjeti samo Zimbabve i Tobago i tamo njima objasni kako je RS losa. Budzet je kako Srbi zele, tj kao i do sada. Ne vidim ni jedan razlog da Dodik popusti, sem ono zbog blama. Srbi u RS se i onako ne uzbudjuju sto BiH nema vlast, nekako nam cak i drago sto je sve cirkus, pa cak ni pro BiH Merkelova nece da dodje i da podrsku ovoj nakazi od drzave.
Da ja sam glup, hvala ti sto me prosvjetljujes. Kad su Dodikovi Bosnjaci oni su izdajice, a kad su SDP Srbi oni su otvorenih pogleda ka Eu standardima. Jel stvarno mislis da ti neko vjeruje? heheheheh VETO, SRPSKI VETO, najzlatniji plod Dejtona
Nisi ti malo glup, ti si PUNO GLUP :) Al sreca, pa nije zarazno. SDP predstavlja GRADJANE, to je nesto sto vas srpski nacional-socijalizam mozak nemoze skontati. btw, NEMA bosnjackih poslanika u NSRS iz SNSD (Saveza Nacional Socialista Dodikovih), ali svih 5 ministara bosnjaka u vladi rs-a je iz dodikove nacional-socijalisticke partije! Moze u rs, a nemoze na nivou BiH??? Dvostruki arsini??? Nego podsjeti se one Cosiceve kako srbo vole da lazu kako im je to u krvi.... itd, da ne citiram!
dajte mu fotelju, *ebla ga fotelja ...
Hoce Zlaja u stolicu pa makar i drzava propala. Providan si Zlaja i sigurno si najveci krivac za sadasnje stanje u zemlji. Koje ce ocito jos potrajati. A sto se tice toga da ides u opoziciju to je tvoja volja a ne volja nekoga drugoga. Ti nisis za pregovore ti si rodjeni diktator i ne ocekuj da ce neko pristati na tu vrstu ucjena.
I Dodik ima poslanike iz sva tri naroda, pogledaj Skupstinu i Vladu RS sigurno se mogu naci cak dva ili cak tri muslimana koja su i glasala za njega. Pravite se blesavi. Ovdje je bio rat, zna se ko je protiv koga ratovao, kako i zasto. Ne moze SDP predstavljati nikog ko je bio sa one druge strane u RS za vrijeme rata, bar ne za narednih sto godina. Tako isto ne moze ni Hrvate. Sve ostalo je demagogija, koja prolazi samo u Sarajevu, samozavaravate se. Vise vas ni Incko ne podrzava. Jadno i bijedno, svi smo taoci nekog megalomanskog projekta drzava za familiju i kako naci posao Zlatku Lagumdziji.
ipak ubjedljivo najvece razocarenje - zlatko i sdp - samo borba za fotelje sram vas bilo!
ebe se njemu za drzavom. Najbitnije je u koju ce fotelju uvaliti svoju g uz i c u.
Spade opet na podjelu fotelja. A druga se prica pricala pred izbore.
Ti si mnogo glup, jelde??? . SDP ima DRZAVNE POSLANIKE iz reda sve tri naroda!!! I u Federalnom parlamentu, i u kantonalnim skupstinama... SNSD NEMA! On samo postavlja ministre iz ostalih naroda, ali to ne smeta Covicu! Dokaz koliko ste GLUPI! Bravo Zlatko, nemojte sa SNSD (Savezom Nacional Socialista Dodikovih), bolje casna opozicija na drzavnom nivou, nego pristati na ucjene Dodika i Covica!
Zlajo zar ti nisi pobjedio ? Otkud sad ovo ? Gdje ti je Komsic, cujes li se bar sa njim kad se ne javlja u medijima.
I SNSD ima predstavnike iz sva tri naroda, tzv Dodikovi Hrvati Anton Kasipovic, Nada tesanovic i drugi, a ima i svoje Bosnjake. No to u praksi ne znaci nista, zna se da iza Dodika stoje Srbi. Tako i ovaj Lagum da ima m...uda rekao bi posteno iza mene stoje samo Bosnjaci i SH dekor. Vlasti nece biti,budzeta nema, vozimo se i dalje. Srbi pristati nikad nece da se Dejtonsko 3+3+3+1 remeti i rusi. Boli nas uvo koliko si dobio glasova medju svojima, dobices 3 ministarstva, tako je kako je.
Svaka čast! Samo naprijed do države za čovjeka!