Komentari (102)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hahaha, bravo SDA omladino... klikajte i sakrivajte komentare, ali dzaba vam - NAROD ZNA! SAYONARA SDA!
jel ovo dečko koji se us\'rao onomad u Lukavici. mlakonjo, ovaj narod neće prodati svoj identitet ma kako god ti se trudio da se to desi.
prvo se pljuvali ,psovali ,ogovarali ,optuzivali a kasnije se vjencali zlaja i fahro . za vjencani dar dobili od kuma keljemendija blindiranog dzipa. a vatrometa nije bilo jer covjek zaduzen za vatromet\" turkovic\" se nalazi na sluzbenom putovanju
Pasce si ti veliko Lago\'mdzija, pasce. Obrati se malo uplakanim majkama Srebrenice, kritikuj srbe koji organizuju koncert 11jula u srebrenici, ucini nesto dobro za ovaj, \"svoj\" Bosanski narod. Borbu za fotelje ostavi za kasnije. Pasce si ti Lago\'mdzija, isto kao i tvoji politicki rivali
zeljko pa zar nevidis gdje te vodi slucajni prolaznik sta ti je covjece reci nesto
Zato trebaju iz nedostojanstvene da izadu DOSTOJANSTVENO,a ne kako oni vec sad rade!!
Jedinno što još možete uraditi za SDA je da joj proučite Fatihu.
ugusile se u svojim govnima da prostite
@@ ktm ce*ca raz*njatovic plasticna napuhana srpska krvolocna gnj*ida je gutala mjesecima bosnjacku sp*ermu pa ja nastavila gutati krv s ruku svojeg genocidasa muza ar*kana, krv bosnjacke djece, zena, staraca, nevinih dusa koje si ti i tvoja srpska vampir babarija pou*bijala SVJESNO , vise stotina hiljada prije par godina ! Jel ti laHkse sada, kad si PROCITAO-LA moje rijeci ? Miz*erijo barbarije srpska, teroristicka, hriscanska, vampriska i genocidna ! Sjeme vam se zatrlo , svim srbima genocidasima i njihovim slugama-placenicima DA BI NAPOKON SVI MOGLI NORMALNO ZIVJETI I DISATI NA BALKANU ! serbula-servijani-servi-srbi = SMRT ! SIKTER !!!
@ktm upitaj se a evo ti pravi odgovor-KO TI J.EBE M.ATER C.IGANSKU FASISTICKU V.LASKU K.URVU P.RLJAVU!! Vjecno ces ostati trecerazredni vlasko srpski Turski c.igan koji posmatra Zivot is svog brloga!NEMA tebi buducnosti,nema,đaba ti sve!2012 ili 2212 isto je
MANI SE SUPLJE TUZILASTVO NEK ISTJERUJE ISTINU JER TI NISI KOMPETENTAN ZA TO. STA SI TI SVE RADIO I STA CES RADITI CUCE SE. SAMO MI NIJE JASNO KAKO NEKO MOZE POGAZITI VOLJU BIRACA NA OVAJ NACIN???? SJETI SE ..NISI DOBIO 100%
slucjani prolaznik. Jao gmaza http://bosnjaci.net/prilog.php?pid=40969 PA ZAR OVO TREBA ZABORAVITI
Amra Silajdzic je gutala srpsku spermu u litrima i sada je Dzeko (najveci bosnjacki / sandzacki fudbaler) ljubi, dzba se ti ljutis ba.
KRME
Dobar dan nepismena osobo. Moja cura je Bosnka (bosnjakinja) sto me gotivi svako vece i svako jutro. Koliko ja znam Handzar SS je nacisticko bosnjacka organizacija i jos dan danas postoji. Da znas smisao pojma Fasizam nebi je nikad koristio, posto bosnjaci nikad nisu bili u stanju imati Fasisticku drzavu, bosnjaci znaju samo za kla.nje i Dzemahiriju.
zlaja, koliko su ti srbi naplatili poziciju ministra? ima li kraja ovome naplacivanju od bosne i hercegovine za tvoju poziciju?
Neosunećeni jugosloven predstavnik Bošnjaka