Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jako je bitno na pravi nacin da se organizuje trosenje donacija,mislim da je bilo i previse kradja i punjenja racuna lidera nacionalnih stranaka godinama.Sad treba da se konacno stane u kraj tome i da na pozitivan nacin pocne funcionisati ova drzava..
bas tako...godinama smo mi svjedoci pljacke ove drzave,pa onda nam postaje jasno zasto covic,izetbegovic,tihic ne znaju sta imaju,zasto se svaka druga firma vodi na njihovo ime ili nekoga od clanova porodice,a o stanovima,vilama i ostalim nekretninama da ne pricamo..
Organizacija trosenja mora biti na najvisem nivou, jer upravo te ancionalisticke stranke, koje su u svoje dzepove stavile brojne donacije ce pokusati i ovaj put.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Nadam se da ce tako i da bude, da ce se novac transparentno trositi, da ce se pravedno trositi, jer drugog nacina ne smije da bude. Potrebno je prije svega pomoci ljudima koji su sve izgubili.
Tu jednu te istu frazu "Potrebno je prije svega pomoci ljudima koji su sve izgubili" ponavljate iz dana u dan guzolizci, a ni milimetar konkretno niste ništa uradili kako bi pomogli tim ljudima. Glas za SDP je glas protiv zdravog razuma.
bravo pioniri nasi, pa i nas utemeljivac Dobrica Cosic bio bi veoma ponosan na vas kako manipulisete, a posebno kako za 20 sek. vas komentar postaje " Top komentar" naravno tu ne treba da zaboravimo i drugove iz klixa koji nam omogucuju da imamo Top komentare, jer jasno je da mi nemamo ni 1/4 podrske, ali klixovci su nasa desna ruka. A vi nasi placenici i cetnicka braco nastavite sa lazima i hvalospjevima o nasem Slucajnom Prolazniku Zlaji.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sastale se org koje su bliske SDP-u..
transparentno ćemo trošiti i pri tome ce te VI ngo dobiti dio kolaca samo da sutite
Gdje su bile ove NVO kad su Bakir Izetbegovic i SDA kompanije u ratu i poslije njega prale silne pare od donacija!
rodila mama bombardera koji ima bujnu mastu kao i Radoncic
Hahaha cuj Radoncic, pa i taj gnjido se od donacija obogatio, zapravo Izetbegovic mu visemilionsku crkavicu udijelio.
A sto se Slucajni Prolaznik Zlatko ovoliko uneurozio :))) Pa zar ovo nije posao Ministra Finansija ili Premijera, odnosno Predsjedavajuceg VM...Ovim i ovakvim postupcima Slucajni Prolaznik oduzima drugima njihovu nadleznost i ovim se stavlja iznad drzave i Zakona, svejedno dali je ovo predizborna kampanja, gradjani bi trebali zatraziti od Slucajnog Prolaznika Zlatka da se vrati u okvire Zakona i da postuje ustav drzave koju on i Dodik svakodnevno "siluju"
Sumnjam da bi se iko "petljao" u posao ono drugom, da taj drugi radi. Uostalom, svo vrijeme od poplava do danas jedina personifikacija drzave je Lagumdzija. Jasno da je to njegovim mrziteljima tezak udarac...jbg narod ne gotivi mrzitelje, vec pobjednike
upravo to i kazem, Slucajni Prolaznik Zlatko ne zeli da se petlja u svoj posao, ali u nadleznosti ministra finansija itekako se petlja, jer tu lesinar nanjusi pare,....A znamo da je Kukanjcev Slucajni Prolaznik personfikcija REKETA, KRIMINALA i OBMANA.....
Zlaja legenda.
Zavist je loša stvar.
Ublehaši iz NGO i uber ublehaš Lagumdžija opet kuju plan kako pomoći da se ostane na vlasti, kroz isprazne floskule i šuplju priču, da šupljija ne može da bude! Koka će ovo pljačka da bude, koje pranje para, samo gledajte! I ono malo crkavice što od ukupne OBEĆANE pomoći dođe u državu, 90% će da se opere kroz kojekakve ublehaške projekte, konsultante, qrtze-palce... Fuj^2!
hahahahhahahaha joj kolko ste ofirni u ovim placenim komentarima !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! haos!
Kao i do sada...
Stranci nece dati pare dok se ne dokaze da ce se transparentno trositi tako da ce ovaj potez ubrzati dolazak para i obnove kuca sto je predobro.
http://saff.ba/al-dzezira-tuzioci-na-kosovu-fahrudina-radoncica-terete-za-organizirani-kriminal-i-tesko-ubistvo/#.U81PdLE0Jco
Znamo mi to i bez Fahra.
bravo pioniri nasi, pa i nas utemeljivac Dobrica Cosic bio bi veoma ponosan na vas kako manipulisete, a posebno kako za 20 sek. vas komentar postaje " Top komentar" naravno tu ne treba da zaboravimo i drugove iz klixa koji nam omogucuju da imamo Top komentare, jer jasno je da mi nemamo ni 1/4 podrske, ali klixovci su nasa desna ruka. A vi nasi placenici i cetnicka braco nastavite sa lazima i hvalospjevima o nasem Slucajnom Prolazniku Zlaji.
mrs dzubre lazljivo.
ovaj kredit lopove koji si digao na racun poplava vecinom ce zavrsit u tvojim dzepovima i na racunima tvojih saradnika, kao i tih rodjaka koji sjede tu za stolom. sdp ide u proslost pa koriste i poslednju priliku da ukradu sta od naroda a tu im se načokotio kredit za pomoc poplavljenim dijelovima BiH. POCRKALI DABOGDA SDP ČIREVI!!
Hajd da se kladimo, da ima najmanje 10 guzolizaca koji će te pokusati uvjeriti da to sto si napisao nije istina. Oni su tu da se organizuje pomoc i da se pomogne narodu, da se nadje najbolji nacin. Od kako su stale poplave oni se nesta organizuju, i hoce da pomognu. Evo im glavne fraze: " Potrebno je prije svega pomoci ljudima koji su sve izgubili"
Zlatka treba spaliti ... a vi klix-ovci što ne objavite vijest da je Keljmendijev prvi saradnik kepec Fahro ?????????
Ljudima smeta kada su ukljuceni politicari, smeta im kad je ukljucena medjunarodna zajednica, smeta ima kada je ukljucen NGO sektor. Ima li sta da vam ne smeta? pa bolje je ovo prepustiti i ukljuciti u sve ljude koji su iz NGO nego nekoga sa ulice ili sve prepustiti politicarima! Odluka o ovakvom radu uopste nije sporna, cak naprotiv treba je preferirati za neki dalji rad