Komentari (519)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Iako je proljev od covjeka, ipak moram reci da je ova izjava pun pogodak: "Oduvijek sam imao pojačano gađenje prema lažnim moralistima i 'multikulturalizmu' kojem je problem što sam bio u Mekki, a istovremeno, na primjer, pozdravljaju kao dokaz sekularizma moj odlazak u Vatikan na ustoličenje novoizabranog Pape Franje", zaključio je Zlatko Lagumdžija."
Ovim tzv. FGRovcima i balijetinama smeta kad se ide na Hadz, klanja 5 vakat namaza, ali kad Bosnjo radi nesto sto se kosi sa njegovom vjerom, oni ejakuliraju. Sve to ne bi li dokazali komsijama krscanima kako su oni moderni i kako oni nisu zli muslimani. To stvarno treba proucavati, to je jedan masovni kompleks manje vrijednosti.
balijica je opasniji od atomske bombe
PRIKAŽI ODGOVORE (23)
Pitali ga u Mekki, ko si ti? Kaje, slucajni prolaznik!
@automatic100 kako su svi jednaki kad samo muslimani mogu u Meku.
@BlackKKKK Pa zar bi i ateisti trebali dolaziti u Meku?
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
"Također je tačno da se ovom činjenicom nisam služio u "političkom" životu, niti na ovaj način skupljao političke poene, što bi mnogi na mom mjestu činili ili čine i danas", Reče on u izbornoj godini. Lol
Nisu iskreni vjernici problem pa makar pojedini vjerovai i u krave kao u Indiji...problem su oni sto malo vjeruju ili skoro pa nista, ali mrze one tamo neke sto su "druge vjere" pa makar i ti drugi bili nevjernici.
samo se iskreno pokaj za marksizam i komunizam i primljen si
Propao na svim morima pa se sad ulizuje retardiranim vjernicima. Zna da su to goveda gdje sve prolazi.
ubrzo kandidat za resa
Skonto je da je u Bakiru snaga
I komunisti više nisu ateisti. Drugo su ovi što su se preobukli i kape promjenili.
Tito mu se u grobu okreće. 😊
sad ce srbi pisat po beogradskim medijima: SDP - islamska stranka hahahaha
🛠🛠🛠🛠⚒⚒⚒⚒
Jest zajebo stvari, jest se u jednom trenutku odmako od svojih ideoloških ubjeđenja, ali pametnijeg, inteligentnijeg i obrazovanijeg lidera BiH neće još dugo imat...
kriminalac. ona klasicna Blakanska lopuza, ne znam sta mu bi pa tek sad dade ove slike u medije..sta li sad taktizira?
Što ga šuknu komunjarama i velikim sekularistima. hahahahhahahahahahhahahhahahaha klix server down !
Sad mora hadž obaviti.
@Dzuvec2 a poznati je to socijaldemokrata kao i Komšić. Samo daj vlast biću sve šta hoćeš. Sad malo nacionalizma i vjere jer je u trendu.
a moze on i kočut naprijed i kolut nazad
ovo je pogubno za dunjaluk, kad se lopovi pocnu izdavati za vjernike