Uoči sjednice Glavnog odbora SDP
141
Lagumdžija pozvao ministre da podnesu ostavke
Komentari (127)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jeli i to demokratska procedura po SDP matrici, kad ih nisi mogao kupiti sad bi da ti olakšaju izlaz iz krize u koju si uvukao sebe, stranku, narod i državu da sami odu Ti stvarno neda si diletant nego si glupan zadnje vrste. Nema ostavke , na kraju ćete ti i tvoja starnka to uraditi ćuslume pokvareni. A baška ćete odgovarati što si pozavađao u federaciji sve što se moglo zavaditi i što si unazadio Federaciju, odmetniče.
Pa bolan Lagumdžija nemate parlamentarnu većinu, koga bolan lažeš. Možda opet da probaš državni udar jer ti izgleda drugačije ne ide.
OVA SENKA DOSLA IZ SJENICU HOCE SANDZAK DA NASELI PA DA NAM TREBA PREVODILAC DA SE RAZUMEMO UVEZ BONICKA SRBIJANCE OCERAJ BOSNJAKE IZ SREBRNICE it JANA BILA KOJE SI TI VJERE PASIJE///
U Federaciji BiH se otvoreno priča da je pobovo instalirano jednoumlje, ne slažem se, ovo bezumlje i ako jedna partija hoće sama da upravlja, uklanja neisomišljenike ipak je ovo bezumlje i anarhija.
http://www.youtube.com/watch ?v=kXRYKuq9LOA&feature=r elated NO KOMENT JAD I BIJEDA >>>OBAVEZNO POGLEDATI
mrzim SDP: - zato što radi protiv Države, Bošnjaka, vodi političko nasilje lišeno svakog demokratskog pristupa, zato što se mrze Zlatko i Željko, zato što su otjerali Bogićeviće, I.Komšića, Lazovića, što su lažovi, što podvaljuju drugima, što onog kriminalca iz Gusinja hoće da čuva sigurnost BiH, ništa ne ide u BiH osim kriza kako su došli na vlast.
Ej koja multi je SDP, samo je ostalo multikriminalna, multi nasilnička i multi protivbošnjačka. U parlamentu BiH se javno negira genocid u Srebrenici, Srbi i Hrvati ušli u normalne procese za rješavanje \"svojih\" interesa na štetu BiH a dangubdžija izabrao maloumnog Desnicu da zabavi o sebi sve Bošnjake u BiH. Zlatko jeste bolestan ali je bezobrazan i treba ga SILOVAT da dođe sebi.
Ja sam za djihad a vi....
Ovdje neki pišu o SDP-u kao multietni.čkoj stranci, a imaju 90% Boš.njaka i kao članova i kao biračkog tijela. Kada budu pobjeđivalu u RS-u ili hrv.atskim kantonima onda će to biti, a do tada malo tiše.
Zavlada li islam cijelim svijeto, nema ise u svedskunili holandiju i njemacku.. Bile bi zemljebpoput irana afganistana libija i slicnih. Zar bi to stvarno zelili. Vi ste netolerantni, nesposobni da se mijenjate.
A bolan jado, a što ih ne pozva da rade, a ostvake su i onako dužni kad ništa ni nerade :(((
Napustiti demonstrativno nastavu u skoli znaci odgovornost za ucenika! Napustiti sjednicu kao ministar je samovolja jer nisu sami dosli u vladu neko ih je postavio da zastupaju narod. Ako nisi zasupao narod iz nekih svojih hirova izvoli napolje! Ima ko hoce, ima ko je odgovoran, ima ko zeli. PA PA
Dragi moji klixasi Ako je SDA zajedno sa svojim drugarima pljackala ovu zemlju 20 godina, zemlju u kojoj su gotovo citavih 20 godina imali vecinu u BiH medju bosnjacima, valjda je vrijeme da iskusamo sta nam to imaju pokazati drugi. Ukoliko ste svi vi razocarani i sa SDP i SDA strankama ja vas molim da glasate za nekog treceg. Ne zelim da predlazem niti jednu stranku jer sam stranacki neopredjeljen samo neka bude neka koja svoju politiku ne zasniva na nacionalizmu i zastrasivanju naroda u BiH raznim pricama o nestanku naroda i drzave koja se jos nikada nije formirala na valjan nacin. Bosnjake nece istrijebiti nikakvi neprijatelji nego ce sami sebe istrijebiti glasajuci za iste propale kadrove koji su nas doveli u ovakvu situaciju. BiH nije odbranila SDA, BiH su odbranili mladi momci, djevojke, nase majke, te vojnici i oficiri koji su sluzili JNA. Dakle to su bili ljudi koji su voljeli ovu zemlju nije bitno gdje su stekli znanje o ratovanju. SDA kadrovi su tada bili u podrumima :(
Imal iko debelu osunecenu paliju kad mi ga zabije da VRISNEM
Pa bolan Zlajo zar ne vidiš da puno kenjaš, u govnima si do grla
plakacete vi za sda
AKO SI ZENSKO ZABIJ@M TI U VAG!NU CUNU A AKO SI GAY ONDA TI RAZVALIM BULJ$ DA MOZES RAHAT HODATI NA PARADI,JEB@M TI SVE CHETNICKO U PIC@U,