Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znali smo da od ovog sastanka mozemo sam oocekivati preljevanje iz supljeg u prazno,znamo da se vec tako dugo vremena opstruira i prica jedno te isto,jer rjesavanje ovog pitanja ne odgovara ovima koji vec 18 godina kradu ovu drzavu.
Potpuno jasno,ovo smo mi ocekivali da ce opstruenti i dalje optruirati,jer svakako nema nama napretka dok se nacionalnim strankama ne zabrani djelovanje.
Problem je u tome sto su Izetbegovic i Fahro dosli da svoje razmirnice rijesavaju na jednom ovakvom sastanku.Fahro ima jedan cilj da bude glavni,da on vlada svim,vjerovatno ga poducila SDA dok su se bratimili.
sve rečeno od strane zlajoglua je ispravno, no često je praksa drugačija. kao i kod ostalih političara iz reda bošnjačkog naroda koji radi para podilaze rušiteljima bosne
NARCISOIDNI DIPLER!!!!!!!!!
za lagumdžiju je prava šteta što mu je juga propala, jer sve što on želi je unitarizam, dominacija jedne stranke ili partije, annacionalnost, dakle, sve ono što je juga propagirala i podržavala
Rjesenje koje ukljucuje podjelu BiH nije rjesenje,mislim da je krajnje vrijeme da to neki shvate i da pocnu razmisljati kao Bosanci i Hercegovci.
Svako rjesenje koje ukljucuje podjelu BiH je apsurdno i neizvodivo.Ne smijemo dozvoliti podjelu BiH,nadam se da ce to nacionalisti shvatiti.
Dosta je meni i Fahre, Bakira i Covica. Ne mogu mi vise pod kozu njihovi postupci i ponasanja koja samo stete gradjanima. Ispade da je njihov ego veci od potrebe gradjana za rjesenjem da se odbaci ovaj teret. Sve je ovo jedan veliki pokazatelj da se njih trojica bore za svoje interese a ne interese naroda. Dosta je vise njihovih lazi.
Problem Sejdić-Finci je trebao i mogao biti davno riješen da nismo bili svjedoci konstantnih opstrukcija od strane SDA i HDZ-a, ovo je stvarno nedopustivo!
tacno tako...ali i ovo opstruiranje je preslo svaku mjeru..
Ma ovo ponasanje od strane Fahre i Bakira je sramotno. Svoje netrepeljivosti drugim prilikama rjesavajte a na tom sastanku se upristojite i pocnite rjesavati ovaj problem oko presude. Ja ne znam sta treba da im se kaze vise da arde u sluzbi gradjana a ne svoji licnih i stranackih interesa. Bakir, Fahro, Covic su kroz dosadasnje sastanke pokazali da svako na svoju stranu vusce i da zele da budu centralne figure, pate od vaznosti a ne od boljeg rjesenja za drzavu i njene gradjane. Zbog ovakvog ponasanja u oktobru ce vam gradjani pokazati crveni karton !
Koje rijesenje,od toga smo odmah znali da nema nista,jedno se prica drugo se radi.Prvo nacionalne stranke otjerati,pa onda zasukati rukave i pokusati iz pepela dici sto se moze,iako smo mi daleko zaglibili.
bakir i fahro su pokazali koliko ih boli za drzavu na ovom sastanku, nek im je na cast, i jednom i drugom!
Zlatko Lagumdžija je nekima sipatičan, nekima ne, ali priznat ćete jedan od najsposobnijih, ako ne i jedni političar koji je stručan, sposoban, obrazovan, elokventan, govori nekoliko svjetskih jezika, jako je cijenjen od strane mnogih uvaženih diplomata i političara širom svijeta. Treba da nas bude stid i da se sramimo činjenice da nam 'zabremede' vidjeti političara koji govori neki od stranih jezika, ali to su činjenice, nažalost, rijetki su koji Lagumdžiji mogu parirati u bilo čemu, budimo reali i priznajmo da se zacrvenimo kada vidimo neke od političara koji stanu za govornicu, obuzme nas bijes kada vidmo da mucaju na maternjem jeziku, da im ne bi dali dvije ovce da čuvaju, a ne da vode državu. Zlatko Lagumdžija se odlično pokazao na poziciji Ministra vanjskih poslova, mnogi dogovori su postignuti, ugovarao je sastanke za jacanje BiH i ulaska u EU, kao i na jačanju bh ekonomije, budimo realni i sagledajmo stvari iz svih uglova, dosta je nesposobnjakovića koji nam uništavaju državu!
I sto je najbitnije ne nasjedajte na ono sto vam servira neka placena televizija ili portal...
SDP je otvoren za sve pametne prijedloge a drugi nisu spremni ni zasto, osim za kradju.
@Heideger I ti fakat još uvijek vjeruješ u SDP?!?
Ne moze niko ni reci sta bi bilo rjesenje kada Izetbegovic dodje sa prijedlogom koji mu se mora objasniti, pa sve pomuti ...
Kakvo crno crtanje karata i podjela drzave, SDA i HDZ se ili prave ludi ili stvarno nisu skontali da ovo nije i nikad nece biti nacin da provode svoje licne nacinalne interese, hvala Bogu pa jos ima onih koji ce ih sprijeciti u tome.