Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobro je što naši političari sve češće idu u inostranstvo........... loše je, međutim, što se vraćaju.
Logično. Evropa je jučer prepoznala sve ono o čemu i on ovdje govori elem - Radončiću, antikorupciju nećeš izbjeći, Izetbegoviću - bićeš kažnjen za neofašizam koji širiš. Hajmo se osvijestit i krenut' rješavat stvari.
Neće se lako tornjeva odreć, nemoj tako. Da je i meni gdje s kesom otić pa za 15 godina pokušat kroz politiku zavest monopol. I onda kaže - pošteno.
Pa samo Evropa i normalni mogu i prepoznati. Ovi naši primitivci kao da su slijepi, svi se i dalje kunu u vlast koja nas je urušavala 20 godina. Svima dobro, niko ne želi promjene... ja se nadam boljem iskreno, opstimista sam :) posebno posljednjih 2-3 godine :)
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
U kakvoj mi drzavi zivimo pokazje najbolje to da je Zlatko najbolji politicar na sceni. Glasati za SDP i Zlatka ispada glasanje za manje zlo. Ocemu je i sam pricao na ovoj trebini. Valjda je i sam svijestan da nije dobar nego da je najmanje zlo i ako je i on veliko zlo.
I ti u Briselu se fakat prave ludi,kao da ne znaju da su na politickoj sceni u Bih i dalje aktivne nacionalno kriminalne stranke,sa kojima jednostavno nije moguce ostvariti nikakav napredak u bilo cemu,osim po broju nezaposlenih,povecanju stope kriminala i korupcije itd.
naravno da ce biti optimistican nakon ulozenog rada i truda u ostvarivanje interesa za gradjane a pri tome boreci se sa onima koji su samo pruzali otpor i opstrukcije...samo nastavite na ovaj nacin
Zalosno je da je podneseno toliko krivicnih prijava, a da su one zgurane ko zna gdje i da kupe prasinu...
EU i MZ će se pojaviti odmah poslije izbora. Tako da svaki optimizam " veličanstvenih 7" je bez podloge. Poslije Oktobra neće biti na vlasti. Pogotovo ne osovina Mile -Zlaja!
Zalosno je to sto se nije procesuirala nijedna krivicna prijava koju je podnio Niksic. Uradjen je toliki kriminal i dokazi postoje a nadlezni organi nisu mrdnuli prstom.
zlaja zlaja polizes bakiru jaja jaja
komunisti u bih ne mogu da se vrate na vlast......... zato što nisu ni otišli sa vlasti
kenjac je zabrinut zbog sukoba interesa :)))
Lagumdžija je obični Dodikov ker. Propalica koja plaća pijanom englezu - spin doktoru, da mu popravi ugled. Slučajni prolazniče, odjebi više.
Pa sta ce peres majmune jedan ako je izvadjeno iz konteksta... Klix=SDP, Avaz znamo da je Fahro.... gdje je portal SDA???
jer se takvim kao sto si ti mora objasniti :)
ovo su definitivno i konacno adekvatne poruke iz EU svima oniima koji imaju namjeru da djele dalje ovu drzavi i kao sto rece ministar Lagumdzija ovo ce otupiti ostricu secesionistickim snagama u BiH
ma covjek barem nesto pokusava, pokusava da stvori bolju atmosferu u BiH koja definitivno nece moci biti sve dok se ne istrijebe nacionalisti koji pod svaku cijenu, zele stvoriti podjele medju narodom
Najgora politika SDP-a je bolja od najbolje politike SDA.
oooo majmuni na grani maj vam bananu
Tako je, prestati se baviti stvarima koje nas udaljavaju od realnih i goručih problema, a početi se baviti upravo tim realnim i gorućim problemima! Od borbe protiv kriminala i korupcije do ekonomskih pitanja i poboljšana socijalnog statusa naših građana!
jel se to POCINJETE borit nakon skoro 4 godine vladavine i nakon sto ste zaposlili na drzavne jasle i kerove od komšije? jel to sdp pravi PRVE korake ka boljoj buducnosti nakon 25 godina postojanja bas poput retardiranog djeteta? haj pocnite jer vam je jos par mjeseci ostalo i vise NIKAD vas nece biti ni na mapi
EU je napokon imala ispred sebe pravog predstavnika Bosne i Hercegovini koji je dovoljno sposoban da iznese ideje i zelje na pravi nacin, zato i jesu pristali da promijene svoj pristup prema nama... Svaka cast Lagumdziji...