Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dabogda crko od kolere i bacili ga u rijeku krokodilima
neka se sretne i sa ovim Mittalom i neka mu kaze da smo mu mi Zenicani porucili da se goni u čkupi ma.te.ri.nu Indijsku.
Naduracemo te jos 1g,a onda od 2014.ZBOGOM ZAUVIJEK!
TITOVIM stazama nastavlja predsjednik i ministar. Neka dugo zivi Zlatko, prijatelj svih naroda od Grinwicha do Bengala.
Kako me raduju ovi odlasci, na duže vrijeme mog voljenog Ministra!
Zlatko mi ga trpa glatko
@crvenkapica hahaha pa to sto ti napisa imanje manje realnosti od price iz tvog nika
Da su svi ko Lagumdzija, davnoo bi BiH procvjetala i bila prije i Hrvatske i Srbije u EU.
Sta ce nam njegovo putesestvije donijeti dobra /???Od Indije ,ma dajte molim vas ,kao da jednu Indiju zanima trziste od 4 mil . stanovnika ,donijet ce samo jos jednu recku u knjigi putovanja ministra zlaje tokom 4godisnjeg mandata
Izdajnik moze i ostat tamo netreba nam vise ...
sad ce dobiti sracku
Posto su u Indidji sada dani rasprodaje, a moja gospodja voli kasmir i druge proizvode, pa reko da malo skoknemo moja gospodja i ja u shoping naravno o drzavnom trosku, a i radoje fahro radoncic mi je rekao dati avion naravno i to ce drzava platiti i to vise nego da sam iznajmio neki drugi, a usput tamo cu malo da lobiram za majcicu srbiju, jer su mi drugovi iz sanu poslali sta treba da odradim, evo koristim priliku da pozdravim drugove iz sanu, pozdravlja vas vas vjerni pas, slucajni prolaznik, ministara zlaja.
Vaspitanje??... 24.03.2013. u 13:22 To se zove VADIONA. Prvo su stvorili četnike i naučili ih da ko.lju i ub.ijaju, pa se sad vade da su oni fini i da taj ZL.OČIN nije iz "njihove fabeike" , a SANA vjekovima sprovodi svoj koncept.Kad se nešto slično desi daće opet ime neke tamo ulice i čist obraz. Ha, ha, ha. To me podsjeća na ispovjest zločinca da bi mu se grijehovi oprostili. Žalosno, žalosno, žalosno! Ne pomaže Srđanu ni njegovoj famioliji da mu date ime grada a ne ulice
Nagovori Davutoglua da "napadne" i zauzme Bosnu,molim te
Posjeta Indiji pokazatelj je čvrstog opredjeljenja bh. diplomatije da sve kapacitete usmjeri ka privlačenju stranih investicija, razvoju trgovinskih i uopćeno ekonomskih veza BiH sa svim zemljama svijeta, posebno prijateljskim državama i jačajućim ekonomijama. To je zato jer Lagundzija zna da radi svoj posao, a okupio je i pametne ljude oko sebe.