Komentari (88)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije reagirala kad si ti srusio Federacija,a sad bi kao trebala... Zlaja je se ovo i zasro.
20 godina kriminala 20 godina korupcije 20 godina kradje 20 godina SDA na vlasti
OOVAJ STALJIN TREBA DA TNA DA I GRAĐANI OČEKUJU DA REAGUJE MEĐUNARODNA ZAJEDNISA I DA TEBE I TVOG DRUGA CRNOGORSKOG KRIMINALCA STRPA IZA REŠETAKA PA DA NAS VIŠE NE ZAVAĐATE,, A NE TAMO DA DOBIJATE NA " VEČERNJAKOVOM PEČATU " NAKVE NAGRADE. IZDAJNICI I SRBOLJUBCI
Miner ne vodi SDP u opoziciju, nego na kvislinško-kriminalni dio historijskog bunjišta. Nakon Alije Izetbegovića i Fikreta Abdića, Miner je najveće zlo koje je moglo i koje je snašlo BiH.
Ovaj đilkoš i bezobraznik da ima imalo odgovornosti i trunku morala istog momenta bi podnio ostavku i izvinuo se građanim države Bosne i Hercegovine koju je svojim nesmotrenim akrobacijama isključivo zbog ličnih interesa doveo u nezavidan položaj i dao alibi i amnestiju potrčkalima fašiste Dobrice Ćosića (Dodik. Čović i ostali). Sram da ga bude!!!!!!!!!!
Ovaj Zlaja stvarno granici sa degenerativnim izjavama... i sve je blize idiotizmu... Pa kako bola Zlatko da medjunarodna zajednica reaguje, kad je vec reagovala kada si "popisao" HDZ-ove stvarajuci svoju vladu u FBiH? Tada je reagovala i rekla da za ministre i predsjednika FBiH ne mogu da dodju legalno izabrani predstavnici Hrvata. Sada kada imas probleme u "svojim redovima", opet trazis da medjunarodan zajednica raguje. Jesi li ti normalan? Pa ovakvim potezima pokazujes da je u stvari SDP nesposoban sam rijesavati probleme, da u stvari ne zasluzujete nikakavu vlast u BiH, osim mozda u mjesnim zajednicama... Eto ti tvoja platforma, i njeni potpisnici... Kako ono kazu stari" ko se maca laca, od maca i gine", tako ce se desiti i tebi i tvojim "sljedbenicima"... zalosno...i to nam je socijaldemokratija... SRAMOTA!!!
Zapetljo se ko pile u kuRcine !
Zlaja king!
A mi očekujemo da se svi nosite u 3 pm
Pa sam si sve zakuhao svojom politikom piskicu-kakicu. Prvo hoces u vlast, pa ti se partneri nesvidjaju, pa bi onda njih da izbacis iz vlasti, a sam znas da si izgubio na izborima.
Cini mi se, da ni tvoje "maslo nije za Ramazana".
zna obnašati vlast ne dovede državu u ovakvu situaciju. Ovo je pokazatelje znanja i sposobnosti SDP-a , pa vi nste pobjedili mi najodgovorniji ste za ovo stanje. Ostalo je još da napravite koaliciju sa onom Podrinjskom i Šešeljevom strankom , vratite one "nevladine" organizacije na ulice i izdržite barem do 2014. a onda u I S T O R I J U kao nesposbna i antibosanska politička stranka.
ON fol nesto priica, Zlatko = kriminal
ja ne vidim ista da je SDA uradila do 2010 prije nego ce SDP pobijediti to je ukupno bilo 18 godina jedno NISTA... dodje SDP naravno samo za 2 godine nista i na kraju SDA opet na lokalnim pobijedi i nastavise svoje nista i nista da prave....boli me k.rac ko je na vlasti jos niko nista nije uradio... SDA pogotovo tolike godine po jedan normalan zakon godisnje da su pravili bili bi ok ali neka nas kradu ove glupe zadojene muslimane
Gdje je poznata SDA ljudi moji ne vazite gluposti niko ih ne obilazi niko im ne odlazi pola SDA na crnoj listi Amerike ne nego je bosnjo pametan i zna kako sve funkcionise.Sta je Bakir turke doveo? seljacino za tvoju informaciju to je uradio Haris Silajdzic, blatite zlatka i zelite da on za 2 god popravi sto smo mi bosnje j.ebavali 20 godina to nemoze niko od vas ovdje sto komentare ostavljate. Ja iskreno zelim da pobijedi SDA jer u sljedece 4 godine ce Bosna skroz potonuti pa nek raja vidi zbog koga.
Lagumdzija je jevrejin i ima za cilj postaviti sto vise jevreja u vlast i njihovih sluga..
,,Moraju da preuzmu odgovornost za sotiaciju do koje su doveli ''..........Halo ba zlajki jesi li ti na apaurinima danas ,jedino ako su ova trojica bili sami na vlasti a ti si gledao iz prikrajka ali nije tako vec si razvaljivao i rasturao sve sto je DRZAVA BIH i sada bi da opet podvijes rep pa bi malo da ladis m;uda u hladovini ,ama ne ide to tako ili se bavi politikom ili je prepusti nekim novim snagama ,ne vidim sta je poenta da svaki politicar /ghuzonja dozivi duboku starost na ministarskim funkcijama i putovanjima na racun drzave ....