Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa i ne trebaš da se baviš, posljednjih dana si stalno pričao o toj Donatorskoj konferenciji, vidjet ćemo šta si učinio, da li će to i na što će ličiti. Da li će BiH imati hajra od toga!
Sada, 3-4 mjeseca pred izbore, nije bitno ko će biti ministar. Sada, nakon poplava najbitnije je da se pomogne ljudima koji su pogođeni nesrećom. Šta npr. kada bi se desilo da SDP ne bude dio parlamentarne većine? pa imali bismo blokadu u vijeću ministara, a ta blokada pozdrazumjeva da ne bi moglo biti nikakvih isplata za bilo koje kategorije.
treba biti realan, i reći, ipak je Lagumdžija dosta uradio za našu diplomatiju i predstavljanje u svijetu naše zemlje. da je to tačno, sjetite se samo njegovog prethodnika Alkalaja...
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
sto je aktivna SDP mladez
Duša draga, on samo radi i satra se radeći a ovi traže smjenu neopravdanu. :P
ma nisi dostojan da te komentiram Blefingeru jedan
..a vrijeme ti je
da pocnes
Svi zanju da je u ovom momentu smjena ministra vanjskih poslova zaista bespotrebna i nelogicna,u trenutku kada za nasu dravu u tom ministarstvu ima i previse vaznih zadataka. Vjerovatno nosen tim covjek i ne razmislja o svojoj smjeni..
Svaki politicar koji ce raditi za drzavu i ljude koji zive u njoj nece razmisljati o svojoj smjeni. Ipak MVP je jedno od najzahtjevniji i treba odgovoriti na brojne zadatke, vjerovatno gosp i nema kad da razmislja u tom pravcu.
Uslijed povijesnih okolnosti ,slicni se rijetko bave fizičkim radom , pa se ističu na poljima politike i opstenarodne odbrane. Zlajo i Zeka op.a.
Ja volim samo sebe,svog jedinog sebe.Ostale ko hebe. Zivotni moto Crvendaca.
Lazes ko pasce!
Ne bavi se kad se namirio za zivota
Zamislite da sada Alžirci Vahu nakon svega što je za njih učinio isporuče u koncentracijski zločinački logor Gvantanamo kao što je naš pas Zlatko Lagumdžija šestoricu Alžiraca naturalizovanih državljana BiH koji su se borili za našu zemlju. Zato narode nemojte glasati za tri propala nesretnika Cerića, Lagumdžiju i Brabonjćića
Nekome zasmeta i podivlja kada mu se radi o fotelji, ovaj mrtav hladan, izgleda da je sve usmjerio na rad i na pronalazenje rjesenja i pitanje pomoci poplavljenim.
Covic je primjer bahatog covjeka!
Gospodari vasih zivota braco pobozni ponizni i sveti stoko zavedena, u kraljevstvu slave u torovima... Smrt dolazi na svim jezicima istom mjerom po zaslugama i sa tri uzdaha zavrsava... Kurvini sinovi nece zazaliti za vama sto vas nema, samo ce ponici trava zelena i mahovina po vasim tijelima...
Ma da je od ozbiljnog lika krenulo pitanje smjene mozda bi se Lagumdzija sta i zapitao i razmisljao o njima, no medjutim krenulo je od onih tj onog koji na sve nacine pokusava situaciju iskoristiti u svoju korist. Ko bi osim Radoncica pokusao i trazio smjenu jednog ovakvog ministarstva, ne bitno ko je na njegovom celu par mjeseci prije izbora i to nakon ovakvih poplava i situacije u kojoj jesmo i gdje nam ovo ministarsvo vise sluzi i znaci nego predsjednistvo koje imamo
Nenako nisam načisto šta mi je smješnije, il onaj ko uputi zahtjev za smjenu il razlozi za istu? F=Fuj Fahro