Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Majorizacija Kineza!
Vidi ovih sprcina i rvatica, pa mamaliju vam nabijem! Nek ode u Kinu i nek sklopi dobar posao, nek nam Kinezi daju pare, da se te pare investiraju u pametne stvari u ovoj drzavi... i na kraju cemo svi uzivati... koliko ljubomore ima, hebo li vam Dragan i Dodik mamalije.
i SDP predstavlja buducnost i napredak ??? cak se i u statutu navode kao nasljednici Saveza komunista. cega se pametan stidi.......
lagumdzija, sram te bilo, i tvoju suprugu takodjer,.. vas dvoje, samo treba pratit iz svih intervjua kavke ste budalastine izjavljivali, i to u teskim povijesnim trenutcima Muskaraca, Majki, djece , omladine i Starih generacija.. Vi ste jednom rijechju Nacionalna Bruka i Sramota! Ignore for ever.
Ode Zlaja da potpise sporazum o slobodnoj trgovini sa Kinom...
Jaaaaaaooooo kako si ti glup...
I ti si takodje veoma glup...
I ti si glup...
Cestitam Novaku, svaka mu cast, a da se nesto posebno radujem nemam razlog meni licno ni iz dzepa a ni u dzep...
Hahahahaha Jel lijepo biti glup?
Izraelsko-cionističko-islamofobični mrzitelju, providan si. Svi komentari ti se svode na isto...
@ dzihadbosna pseto ti je babo vehabijo bradati @BIHpatriot svrsavaju ti na staru
Zlojologlu ide da nauci nesta novo i danas i dalje davi sa komunistickim propalim idejama . Poslije Kine ide u Sjevernu Koreju , jer taj rezim i model mu je najblizi :) . Ko jos sam se bi daje nagrade ? Zlatko i Korejci, Ko sam sebe kandiduje i jedini je kandidat u svojoj patriji (ako se neko drugi prijavi bude \"pometen\") .....
Pa koja budala glasa za njega? O zivote, sto te Salko ne i.z.d.r.k.a u cenifi!
I ova će staljinističko-cionistička shoopchina da nas povede u nekakvu bolju budućnost?!?!?
Cek, cek. Gdje je sad laktaski nacist? Kupi prnje ispred vrata Internacionale?