Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@spamerko upravu si zato je on vječiti vođa SDPa. u ovoj drzavi nikako da se odgoji socijaldemokratija. u SDP su ili komunjare ili crveni nacionalisti. a oko zlaje sve njegove copypaste licnosti (becirevic, mašic. hadzic)...i samo da kazem da sam hard core socijalista.
E jos kad bi znao sta je sarkazam...
\"Zivjelo bratstvo i jedinstvo naroda i narodnosti BIH!!!\" Potpisujem!!!
Ovo je sigurno bila neka važna konferencija. Mislim da su na njoj donijete važne odluke. Ako nije tako onda je ovo sigurno bila konferencija RAKETAŠA.
Zivjelo bratstvo i jedinstvo naroda i narodnosti BIH!!!
Zlatko je jedan autoritativan tip koji moze, zajedno sa ljudima iz SDP da napravi promjene... da povede zemlju u drugom, pravom smjeru
Druze Zlaja mi ti se kunemo :))
Mani se Pero listickog vokabulara sa kamenjara ;) - jedini milosevic je onaj tvoj krimos iz HDZ-a kockaste glave
ZLAJA SE BAS UFURAO U LIK SARAJEVSKOG MILOSEVICA !!!