Sastanak s Moonom
0
Lagumdžija kritikovao HDZ BiH
Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo, Zlaja! Nedaj nasu Bosnu i Hercegovinu fasistickim kirminalcima! :)
VI PAMETNI:)))HAJDE VI NA ZMIJUGA PORTAL PA SE LAJKAJTE DO M ILE VOLJE...CUJ VI RASTURILI YUGU..CUJ IZDRAZALI 500 GODINA TURSKE TIRANIJE...STVARNO VAS ZALIM U VASEM JADU!!!
Već je poznato, suživot = SUK.UR.AC! Preostaje samo TRADICIJA KOMŠILUKA!
Zlatko ako želiš mir i suživot sa drugim narodima poštuj temeljno pravo da svaki narod sam bira svoje predstavnike. Izabrani predstavnici naroda su oni koji imaju 50%+1 glas hrvatskih glasača. Kada su izabrani obnašaju 100 % funkcija koje pripadaju hrvatima. Velikobošnjačka osovina SDP-SDA imaju 60% glasova bošnjačkih glasača i sa tim glasovima obnašaju 100% funkcija koje pripadaju bošnjacima,100% srpkih funkcija u federaciji i još bi htijeli 50 % hrvaskih funkcija u federaciji. E pa to nije put u evropu Zlajo manipulatore.
http://www.vecernji.hr/data/slika/71/353871.jpg
Od kraljice Katarine, oj Bosnjace Turski sine, Bosna se je svakom dala, svak je hebo-vrana,ala, posle toga-ma ni hvala, od Turaka -Poturice, kao jaja kukavice, svud po Bosni poturise, svoje sjeme zakotise, Srbima je ostavise, svu nakaznu izhebanu, kao krpu poderanu, da je danas Srbi krpe, i Potursko sjeme trpe, dodijalo brate vise, nemos vise da se dise, pa se zato Srbi moji, od Bosnjaka odvojise.
halo covjece sdp su komunjare stare...ti mislis da njega zanima ko je bosnjak srbin hrvat!!! njih samo zanima kako dici privredu i poboljsati situaciju zemlji...i svima nama ucniti zivot ljepsim...to budi siguran tamo se ama bas nikako ne spominje ko je ko....vec ko je sposoban da uradi nesto dobro za sve nas
I NE mislim na sve HRvate i Srbe..jer ih ima postenih i misle na bolju buducnost svoje djece..a ne na kojekakve glupe ideje..i vole ovu zemlju!! i takvi su nam dosta pomogli u ratu..hvala im!
Znaju Hrvati u BiH da je HDZ stranka koja zastupa interese samo svojih (visokopozicioniranih) clanova. Ali i Lagumdzija bi trebao znati da svojim supljiranjem ne pridonosi stabilizaciji odnosa. Sto on/oni (SDP) umjesto po talijanskim vilama, ne dodje u Siroki recimo, i pita taj narod sta im smeta, cega se boje, sta zele... Ako uistinu hoce mirnu BiH onda bi morao pokazati takav interes i skrusenost, pa tako raditi na, da upotrijebim medju nasim politicarima vrlo popularan termin, relaksaciji odnosa.
nemojte se previse zajeb...avati sa nama...mi smo svasta prosli...pod okupacijom 4 godine bili...posljedice su u nama..i pitanje je kad ce kap preliti casu...samo znam da se nedaj Boze zarati..da nebi nista zivo ostavljali po kucama hrvata i srba...nebi ratovali kao nekad jer smo istinski vecina nas pogotovo starijih nose dobre posljedice i rane na srcu i mozgovima iz rata..i nedaj Boze da se zarati...pocevsi od mene pa do mojih prijatelja...tesko se svima koji bi nam u ruke dosli SARAJEVO!!
aaaaaaaaaaahahhahahahhahaah koji komentar nemogu da vjerujem...kao NATO-u da se zahvalimo...koji je i sam kriv za Srebrenicu a kao Sarajevo moglo biti osvojeno...nikad niti ce moci....ratovali sa svima i pobijedili sve !!!!!!! to zapamti !!! nama niko pomogao nije..uzmi neke dokumentarce pa pogledaj nisi upucen nikako..a bas taj Nato je prekinuo rat kad je Atif Dudakovic trebao krenuti na Banja Luku...da je jos trajao bar 6 mjeseci Rs danas nebi postojao!!
A jeste napaćeni više, radite nešto, a nemojte se jadati po cijele dane po portalima... Dok hrvati rade, vi visite po kavama i kukate kako vam se svatko kriv... Vi se borili protiv svakoga i nitko vam nije mogao nista, ma daj... Kad je srbima vise dojadilo vase kukavicko upadanje po srpskim selima, upali su u srebrenicu i svatko zna sta su uradili u par dana... Zahvalite NATO-u sto nije dozvoljavao neke akcije i slicno... Jer bi na kraju imali enklavu TUZLA, SARAJEVO, ZENICA ;)
Sačuvaj me bože škriparskog humora i vlaških epova.
hrvata je toliko malo u bih da svaki od njih po 100 puta mora zatvoriti pa otvoriti pretrazivac...staviti lajk da bi nas preglasali hahahahhahahhaha meni vas iskreno malo i zao...nije vam lahko...nikako
zatvaras pa otvaras zatvaras pa otvaras pretrazivac...ha??? pa svaki put sebi lajk stavis..hahaha...eeee jel lijepo biti retar.diran u mozak
e nema hrabrijeg balkanca od Bosnjaka sigurno....dokazano \'92 kad su s pistoljima na tenk isli! i imamo najvece iskustvo u ratu... kakvi hrvati sve gejevi...vidio sam kako bjeze na grbavici ...i skacu u miljacku