Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hvatanje za slamku od Radoncica i SBB-a,iako ovakvi pokusaji i od Radoncica mogu biti zacudujuci.
Radončićeva parola je jasna - ČUPAJ SE Zna i on kao i ostatak normalnog svijeta da mu je došao kraj
Radoncic pod svaku cijenu hoce da osveti svoju smjenu jer ne moze da se pomiri sa tim da su njegovi dani odbrojani, zato i radi ovakve amaterske poteze i trazi smjenu ljudi koji su svojim radom pokazali da zasluzuju funkcije koje obnasaju....
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Lagumdzija od SBB - ovaca se nije moglo ocekivati nista drugo.Ovo su njihovi poslednji trzaji u pokusaju da uniste ovu zemlju.
Bas to.Krenuli su od potplacivanja huligana da zapale drzavne institucije ove zemlje da bi dokaze protiv svoji zlodjela unistili,pa im nije uspjelo,sad zele da smjene covjeka koji je jedan od rijetki tu da bi uradio dobro zaovu zmelju i njene gradjane.sve je to smisljeno.
Hajmo CRVENI!!!! Go go go
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
Hahah, jao cirkusa majkoo sveta. Do kad će Fahrudin insistirat'? Pa par mjeseci do izbora, ne može se strpit da se izbjegne agonija. Granica nemaju, fakat.
Sta drugo nego biti iznenadjen?? Radoncic se odavno bori svim raspolozivim sredstvima. Odavno je on izgubio povjerenje ljudi..
Pa ministre ne trebas biti iznenađen ovo su sve idioti ! Kretenizam i renenesansa nastupa ! Fahro sve cini da se osveti i to jednio se moze zakljucit iz toga !!
Hajde hvatacu zlaja sta si iznenadjen. Kozda samo zbog toga sto ti jajan smrdoncic to sprema. Bosnjacke predstavnike koji su sada u parlamentu i na funkcijama treba sve smjeniti koja ste vi ublehaska mafija, pa vi bi ste i njemacku privredu i zemlju sj.ebali za 20 dana. Zato zamisli mog iznenadjenja na tvoje iznenadjenje da ti nakon skoro 25 godina u politici ove zemlje nisi svjestan da treba da je napustis, zajedno sa tihim prdezom, smrdoncicem, malim od alije i drugim povezanim mafijaskim strukturama koji kontaju da kraja sreci nema.
Pa i ne bi trebali biti iznenadjeni, izgleda da su izgubili kompas, pokusali su na razne nacine da se izguraju kao potencijalni nasljednici raznih fotelja, a kako im svaki pokusaj propadne ne znaju dalje kuda udaraju ...
stvarno ocajnicki potezi, traze smjenu ministra koji se bavi vanjskim poslovima zato sto ej losa unutrasnja situacija i smjenu ministra osmica jer nije ucinio nista a covjek je ucinio sve po proceduri i ceka se izvjestaj kako bi se moglo regovati na fasisticke poruke iz RSa.
treba Prdoncica protjerati iz Bosne zajedno s"cetnicima :)
Do sada se nije spominjala niti vidjela nikakva greska koju je Lagumdzija kao ministar vanjskih poslova napravio, pa tako da ova incijativa SBBa za smjenom nece proci. Ako Radoncic nije radio svoj posao kako treba a ispostavilo se da nije naravno da ce biti smjenjen, i zbog toga SBB pokusava ovo sto pokusava, kao neki vid osvete, smjesno i zalosno!
Do sada se nije spominjala niti vidjela nikakva greska koju je Lagumdzija kao ministar vanjskih poslova napravio, pa tako da ova incijativa SBBa za smjenom nece proci. Ako Radoncic nije radio svoj posao kako treba a ispostavilo se da nije naravno da ce biti smjenjen, i zbog toga SBB pokusava ovo sto pokusava, kao neki vid osvete, smjesno i zalosno!
moj zlaja sad će dodik da te odbrani hahahahahhah i šta onda ko s kim igra, eeeeee moj zlaja
Neka je tebe tvoj radoncic uhljebio, nema veze.. U oktobru cemo vidjeti gdje se SBB nalazi
Poslije BiH, najveći interes bi trebala imati SDP da se rješi ovog narcisa koji pravi neprocjenjivu štetu i jednoj i drugoj.
SBB -ovci na sve moguce nacine pokusavaju da ovu zemlju uniste,ovo im je jedan od velikih koraka,jer su svjesni koliko vi Lagumdzija radite i vrijedite.Ali mislim i iskreno se nadam da u tome nece i uspjeti.Iako su oni u velikoj borbi i u dogovorima sa nacionalnim strankama koji su glavni i odgovorni za unistenje ove zemlje.
majke ti dejane ne s.... pa ko je uištavo 20 i kusuru godina, eto fahrao je uništavo, pa nismo svi baš toliko blesavim, fahraon mi se ne sviđa nimalo, ali znamo da je slučajni prolaznik ili putnik kako god hoćeš vrščjo 20 godina
Lagumdzija i tvoje je odzvonilo, sto bolan nisi spomeno i ona 4 mil. koja su bila u Svicarskoj i koja su pripadala BI a ti ih ukrao, kako si to jadan zaboravio, ali vidis narod nije zaboravio, jer 4 Mil. je veliki novac a ti si ukrao od BI, sram te bilo smradu.
"Drugovi, ja sam iznenaĐen..i uvreĐen" by Šoić . Hahahahaha tek ćeš da budeš.
Koliko su samo nebulozni ovi Fahrini, pa mogli su bar smisliti neki bolji razlog, čisto da nisu toliko ofirni