Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jedan, dva, tri, cetiri... Ima nas jos. Za domovinu sa SDP-om - naprijed!
Mislim da SDP i SBB nemogu predstavljati BOSNJACKU volju za promjene. Jer SDP nije BOSNJACKA stranka nikada se nisu tako deklarisali. Tako da je sva prica sto se tice Bosnjacke volje suplja. Lidere SDP I SBB interesuje samo unistavanje BOSNJACKOG odnosno MUSLIMANSKOG naroda. Zlatko i Fahro su najobicniji SRBOFILI i SRBIJANSKI SPIJUNI a takvi nemogu predtavaljati BOSNJACKE interese. Ljudi za sto smo se borili, za sto smo ginuli, zasto danas mnogi zivimo bez oceva, majki, brace i rodbine.. Sada imamo drzavu kakvu taku a Zaltko i Fahro zele da je uniste sa Miloradom i Draganom. Kao oni bolji od SDA ( sve su to ista g..na, sa HDZom , SDSom, SNSDom moze, sa SDA nemoze, laze nesto je tu drugo u pitanju ) Nije ni SDA puno bolja i oni su mnogo gresaka napravili, al ipak vjerujem da SDA moze mnogo bolje zastiti nase Bosnjacke/muslimanske , bosnaske interese od SDP-a.. oni neznaju ko su ni sta su ni sta da vjeruju... Samo zele da vjeruju da na poharaju i zaduze kod MMF-a...AVAZ je duzan svima
Koji je ovo ljigavac od telece glave, fakat ga ne zovu djabe TELECA GLAVA. Ima onaj teleci pogled ljigavac portonski. U Sarajevu je poznat kao papak, da pojasnim : to je nokat od ovce Sjetim se one njegove izjave : Lagumdžija je odbio da se pojavi na ručku s Milanovićem, na koji je bio pozvan zajedno s entitetskim premijerima i ministrom finansija BiH, objašnjavajući: “Ako premijer dolazi s zamjenikom ministra red je pokazati reciprocitet, pa je na sastanku bila moja zamjenica Ana Trišić-Babić” Koji je ovo ljigavac, kad ga vec pusis Vuku Jeremicu, popusi i ga i njemu, reci da nisi tako mislio, izvukli novinari iz kontesta, ma ovo su smisljeno uradili one vehabije iz SDA, skontaj nesto ljigavce jedan. Hrvatska je usvojila rezoluciju o Srebrenici taj tvoj Vuk sto ga sad hvalis i njegova Srbije nije a otisao si prvo njima na noge ljigavce. Ovo se ubilo za knjige, opis jednog ljigavca sa telecom glavom.
zlatko jutros ti ga milorad stavi gladtko a sad i dragan.... Zlatko voli kada mu upadne GLATKO... Zaltko Glatko ( promejni prezime iz Lagumdjija u Glatko )
Patriota, nije Lagumdžija nikada rekao da sa HDZ-om neće u vlast. Rekao je, ne jednom, da u Federalnoj vladi nikada neće biti zajedno SDP, SDA i HDZ. Lagumdžija je samo ispunio Tihićevu želju da HDZ uđe Federalnu vladu. Što je tražio to je i dobio.
I Mus.limani šta sad kažete. Di je komentar principijelnog Komšića. Eto sve što ste israli sad ćete i pojesti. ako nejde nikako drugačije onda ćete prema zakonu. Šta više ustaše i bombaši i lopovi nisu legitimni predstavnici Hrvata. Kako sad opet HDZ se zove na razgovor. Hvala Zlaji i Komšiću šta ih imate vi Musl-ići. Oni su garant da idete u pravom smjeru hehehe i naravno sandžački kriminalac Fahro je tu.
GDJE JE DEMOKRATIJA,NE SMIJEŠ SPOMENUTU LAGUMDŽIJU OVE NJEGOVE POTRČKE ODMAH TE ZATVORE
Kratki sažetak dokumenta: Islamofašist Zlajoglu p o p u š i o ga Čoviću do jaja i u slast progutao sve do posljednjeg s p e r m a t o z o i d a. Onda mu je još malo polizao čmar, čisto da mu pokaže na što je sve spreman. Dobar tek, Zlajoglu!
Ovaj Lagumdžija sa svima dobar za rad svojih interesa
Konačan krah Lagumđijine politike. Njegova neprincipijelnost je doživila vrhunac. Šta je sa građanskom opcijom, zar SDP nema pravo da bude predstavnik Hrvata, zar nisi obećavao da HDZ neće nikada ući u Federalnu Vladu....Bliži ti se kraj!!!
E Lagumdzijo znao sam da ni ovaj mandat neces prevuc do kraja. Bojim se da ces i Sarajevo morat napustat. Ovo sve ide po Dodikovom zapovijesti.....
Crnogorci skandirali: U.bij, za.kolji, da Srbin ne postoji.:)::) Pa dal ima iko da vas voli na Balkanu ? NEMA !!!!!
Lagumdzija je gori od do.brice co.sica i slobodana milosevica, jadni Bosnjaci, lagumdzija priprema genocid nad Bosnjacima i Bosnom !