Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A šta je sa tvojom imovinom, jel se udvostručila bar.
Neka ste napokon...Jos presuda sejdić finci i da i mi dobijemo status kandidata...Kad vidim da je Srbija zastitnik ratnih zlocina dobila place mi se... Ne vidim kako je Lagumdžija izdao narod, tek je prosla godina od formiranja vlasti u kantonima i federaciji, ja mislim da im treba dati malo vise vremena pa onda osuđivat...A sto se tice koalicije sa SDA svi znamo da nije bilo neke ljevicarske stranke sa dovoljno glasova s kojom bi se moglo koalirati... Zato se nadam da ce slijedećih opstih izbora narod dati malo vise glasova Našoj stranci, LDP-u, SDU...Pa da se ima s kim normalnim surađivati...
ZLAJA i ti si cigan, slagao si narod i ubio zadnju nadu da se unisti etnicko-fasisticka vladevina lopova i krvopija...
Da sefe !!!! APSOLUTNO je tako sefe . APSOLUTNO ! Moje duboko stovanje sefe !
uskok, uskocim ti sestri medju noge. ovo je nesto najsmjesnije sto na svijetu postoji. oni fol nesto dogovore i jave tamo strancima a u sustini sve ostaje isto kao sto je i sada i sto je bilo prije. a jos mi je smjesnije da mi placamo na stotine poslanika koji sjede po raznoraznim skupstinama i ko fol nesto odlucuju i glasaju o necemu, a ustvari glasaju onako kako im ova sestorica kazu. sta ce nam skupstinari?
Šta je ispunila??? Koje gluposti ovi valjaju pa ovo nema ni u crtanom filmu
@uskok ....hocemo se igrati vozica..
O natakarim ti Aminu na onu stvar islamisto!