Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako i moze biti dogovora kada imamo SDA koji sve živo opstruiše, svaku mogućnost pomaka naprijed osudi na propast zbog njihovih ličnih interesa. Da se u vezi države dogovorite sa Dodikom koji ode kod Karadžića na suđenje i do poda mu se klanja?
Lagumdžija: Ako se ne možemo dogovoriti neka nas zamijeni 7 novih lidera... Lazes keru Zlatko, ti vec gudinu ipo to ponavljas ko papagaj a tebe ne moze Niko ni spartlom odvojiti od fotelje, godinu ipo si drzao drzavu u blokadi dok nisi dobio ministarsku fotelju, poslije Toga godinu ipo ko papagaj ponavljas da " za tebe nije Problem da budes smjenjen" --- Lazes keru, lazes
Tebi bi bilo pametnije da upišeš prvi o.š.!
Jel,ikad išta pametno rekao?!
Zlatko je najkompletniji političar u BiH. Profesor, doktor, član svjetske akademije nauka i umjetnosti, predsjednik naše najjače partije, član predsjedništva Partije Evropskih Socijalista, član Madridskog kluba, bivši potpredsjednik i predsjednik Vlade RBiH, bivši predsjednik Vijeća ministara BiH, aktuelni ministar vanjskih poslova BiH (najbolji kojeg smo ikad imali). Pri tome je i sin antifašiste, partizana, bivšeg (predratnog) gradonačelnika Sarajeva Salke Lagumdžije.
Zlajo, sportski priznaj poraz, te odmah predloži prijevremene izbore u oktobru. Možda ti nešto i halalimo. No, ne smiješ, Dodo te drži za koqe, jako boli, zar ne. Povalio si državu, još više posvadio ljude u državi, pa sada bi da neko drugi ganja tvoje zle duhove. Traži odmah izore 2013, Oktobar! Pošteno ćeš izgubiti, tvoje junoše će te smijeniti i to je to!
Zelimo svih 7 lidera da se promjeni,,,bjezite vise iz fotelja,,dosta je bilo!!!!
Nikad ja više neću glasati za SDP, nasjeo sam dva puta u svom životu, dosta
Ovo nam je najbolje rješenje, kupite vas 7 kofere i doviđendo¨ Sigurno će biti bolje bez vas pa kud puklo da puklo!
Odgovarajući na pitanje zašto je SDP prihvatio model dogovoren u Briselu, kazao je da je taj model garantirao da će svaki građanin registriran u Federaciji BiH imati mogućnost da bude kandidiran i biran za člana Predsjedništva BiH. Svaki građanin u FBiH i RS-u po ovom modelu imao bi mogućnost da zaokruži prilkom glasanja jednu osobu na jedinstvenoj listi u cijeloj FBiH kao jedinstvenoj cjelini, odnosno za RS. Ovo je jedino pravedno rjesenje i slazem se potpuno sa ovim modelom.
Svugdje u svijetu Jevreji, romi i ostali su narod, samo kod nas nisu!
tako treba i ostati,inace slijedi palestina.
vecina se slaze sa briselskim dogovorom jedino SDA koja nemoze prihvatiti da su izbaceni iz vlasti pravi blokade i radi svojih stranacki interesa koci BiH na putu ka EU
Jedina osoba kojoj je istinski stalo do države i interesa svih građana. Kada za sugovornike imate osobe kojima je lični interes ispred svega, naravno da nema dogovora....
""Druze kukanjac, evo ja slucajno prolazim pa da podnesem izvjestaj, mi iz SDP i SBB radimo sve onako kako su nam drugovi iz sanu iz beograda isplanirali, mi idalje lazemo i obmanjujemo javnost, koristimo svaku priliku da olajavamo patriote BiH na celu sa SDA i SDU i druge patriote, plan rusenja drzave BiH kojeg su nam drugovi iz sanu napravili nailazi na prepreke i protivljenje patriota BiH, ali mi iz SDP i SBB obecavamo da cemo nastaviti raditi na rusenju drzave BiH"".... ..Vas vjerni pas slucajni prolaznik ministar Zlaja
."..nije prihvatljiv nijedan prijedlog koji govori o tri izborne jedinice. Nijedan model koji unaprijed diskriminira svakoga onoga koji nema podršku svoje vlastite nacionalne stranke, čime bi se pitanje ostalih svelo u ravan statistističke greške" Potpuno se slazem sa ovim!
posteno receno, al hajdi ti odvoji bandu iz SDA iz njihovih fotelja, svim se sluze samo da bi zadrzali svoje pozicije ne obaziruci se na na narod ni na drzavu
U ovom trenuku vidim dva modela koji imaju šansu da se postigne sporazum o presudi "Sejdić-Finci". To je model o kojem smo razgovarali prije dvadesetak dana u Briselu i drugi je model koji stoji u parlamentu BiH već godinu dana, a to je da se ukine etnička denominacija. Za SDP su oba modela prihvatljiva. Međutim, za SDP nije prihvatljiv nijedan prijedlog koji govori o tri izborne jedinice. Nijedan model koji unaprijed diskriminira svakoga onoga koji nema podršku svoje vlastite nacionalne stranke, čime bi se pitanje ostalih svelo u ravan statistističke greške... Kristalno jasno i izvedivo a da budu zadovoljni svi... Jer zasto iz jedne diskriminacije ici u neku drugu. SDP je davno predlozio kako i na koji naicn bi bilo uredu da se ovo pitanje rijesi ali izgleda da je ostalim liderima u cilju da se ovo blokira da bi ostalo sto duze tu na pozicijama zbog kojekakvih spletki.
mix, najbolji model da ovoj sedmorici ubleha i njihovoj bulumenti Incko zabrani prolaženji blizu bilo koje državne institucije slijedećih 20 godina.