Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kolko je popio dobro je proso !
CRKNI RAJHKO U MUKAMA, ZASLUZIO SI
CRKNI RAJHKO U MUKAMA, ZASLUZIO SI
ko ga je tjerao u crkvu sto nije otisao u djamiju. tamo bi mogao i prileci malo, jer je prostrto. vjerujem da gospodinu nije nista ozbiljno.
Banjaluka i Banja Luka.
Komentari su vam glupi do bola,ko djeca ste,a mozda i jeste djeca,mada sumnjam da djeca citaju i komentarisu ove vijesti! Po toj vasoj nakaradnoj logici Bog je odavno kaznio i Franju i Aliju,zbog zla nanesenog srpskom narodu. Prema srpskom pravopisu,koji je naravno i zvanicni pravopis drzave u kojoj zivite,ispravno je i Banja Luka i Banjaluka,tako da rijesimo tu dilemu! Redovno citajte komentare,imamo mi Srbi jos puno lekcija da vas naucimo! Puno pozdrava svima!
Samo ime te zlocinacke tvorevine je bolest i infekcija koje je najzarazenija u modernoj eu.Baviti se i biti neki tzv predsjednik te iste je smrt.Vjerovatno ce priroda to eliminisati,ako se ne budu imale(ili dale)druge mogucnosti.Jednostavno to ime i postojannje tzv rs se kosi sa prirodnim zakonima.I priroda svoje jednom odradi za sva vremena.Mislim da je vec pocela da polako djeluje.
@Amy i za Amy nije ispravno niti jedno niti drugo.
njemu je zlo citav zivot
Jes, al da duki nije imala najbolje ocjene iz SH!!! I lektire koje su zadavali procitala u predskolskom. Bezi, bre, Miko lave, gdje si isao u skolicu, ko ti je bio profesor?
crko dabogda
Duki Banja Luka se piše odvojeno mila mala naša tukice. Kuzmanović je pravo mlad, pa su se svi bezrazložno zabrinuli. Čuo sam da mu ni viagra ne treba, može taj još, nećete vjerovati!!!
nek crkne!
Pa nijedan predsjednik cetnicko-zlikovackog entiteta nece dugo. Toliko je krvi, patnji, jauka, bola, rani ...u tom cetnitetu tako da vam nemoze na dobro izaci.
prvavilno je i jedno i drugo, odnosno i sastavljeno i odvojeno