Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Primili su ministra Kurtza u odvojenim posjetama. Izrazili su zadovoljstvo susretom uz dogovor o uzvratnoj posjeti u skorije vrijeme. Nakon toga Kurtza je primio i Denis Zvizdić....
slika 7 Ivanic razmislja hocel ga on primit PRVI... Covicu je pravo drago sto ce mu ovaj razvalit bulju.. A Bakir se bogami zabrinuo... Karanje brate...
I onda su oni pricali Kur(tz)cu...
vidi kurza sa ćunama :D
Lako je njemu, svira Kurzu...
Žali se zabrinuti roditelj ravnatelju: - "Znate ravnatelju, mog sina u školi zovu Urac." Ravnatelj: - "A kako mu je pravo ime?" Brižni tata: - "Enis."
Podrzavate tako sto cete gurati svu mogucu robu u BiH. Da zelite pomoci sankcionisali bi BiH na razne nacine da bi ovi napokon shvatili da moraju da cine najbolje po drzavu i narod. Samo u BiH na mesto presedavajuceg moze biti neko ko je osudjen za kriminal, poput Mladena Ivanica, pa Bakir, Covic i Dodik koji prave vlastitu imperiju na ocigled jadnog naroda koji je oguglao na sirotinju i misle da je to cak normalno. Jer da smatraju da nije normalno nikad od ove trojice ni docekao sledeci mandat.
Mora da ga je Ivanic prvi primio pri dolasku,vidi mu osmjeha
Ovi dana se uveliko prima...