Komentari (185)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bajram serif mubarek olsun braco i sestre.
Slika #14 i Čaušević čestita. :D
...jesi ga uocio jbt,kakvo oko sokolovo...to se zove detaljno pregledati slike...
Poj'o sam 4 ruzice, evo pjevam "ruzica si bila sada vise nisi" :) Bajram Serif Mubarek Olsun svima koji slave!
Hvala Kikice moja! Pozivam i tebe na baklavu, jer ruzica vise nemam 😂😂😂
valjda neće, ako preživim pričat' ću haha...kamata, također sve najbolje
sretan Bajram svim pripadnicima islamske vjeroispovijesti dobre volje, a i onim malo manje dobre , i da ga u sreći i blagostanju provedu sa svojim najmilijim
Sretan Bajram citaocima Klixa
Sad sam pogledao sve slike, koliko se god trudim, nigdje nema zenski. Bas nigdje. Sami muskarci. Ocito je krscanstvo se vise modernisalo i tamo su ocito muskarci i zenske jednako vrijedni i jednaki. U Islamu je ostalo svi ovi godina kao onako kako je bilo dok je Muhamed bio ziv, zensko za Bajram sjedi kod kuce i kuha i pravi baklavu dok muskarci idu klanjati. U Hrvatskoj i u Srbiji u ponoc 24 decembar/25 decembar ces vidjeti zenski u crkvi, na zapadu cak i pop je zensko. Ne znam kako zensko moze biti ponosno Islamu i Islamskoj kulturi, musko je na najvecoj poziciji u Islamu ali naravno nisu svi muslimani takvi ali Islam kao Islam kaze da ovako treba da izgleda za Bajram.
U Srbiji ces vidjeti zenski u katolickoj crkvi za Bozic u decembru, praoslavni Bozic je naravno u januaru.
Gdje su sve djevojcice, cure i zene? Uvijek se samo slikaju muskarci na Bajramskim slikama a nikada nema zenski. Dal se odvajaju muskarci i zenske u Islamu kao i u MENA? MENA je Middle East i North Africa. U crkvama muskarci i zenske sjede zajedno jedno pored drugog bez marama a u dzamijama zenske sjede na drugom spratu odvojene od muskaraca i ako sam upravu zensko barem na zapadu moze biti pop a u Islamu to nije moguce? Takoder i na dzenazama, sami su muskarci dole i u arapskim/africkim drzavama, nigdje nema zena. To je Apartheid, nije nestao u Juznoj Africi.
Evropski lideri i zapadne drzave (naprimjer Njemacka i Svedska) pozivaju Islama i Islamsku kulturu u zapadnu Evropu. Ocito zele vratiti Evropske i zapadne drzave na kamenska doba i da uniste sve ono sto se na zapadu postiglo (naprimjer muskarci i zenske jednako bez odvajanja) i kultura i stavovi. Viktor Orban je upravu kad kaze da silni broj muslimanski migranata iz treceg svijeta mogu biti prijetnja Evropski stavova i Evropske kulture. Taj narod ce vratiti Evropi 2 000 godina nazad u vremenu. Dobro se on upitao, sta ce EU kad muslimani budu vecina? Kad od EU naprave Srednji istok i sjevernu Afriku? Kad se uvede Islamska kultura i kad Islam bude drzavna vjera u naprimjer Njemackoj i u Svedskoj i u Engleskoj?
310 mrtvih čovječe, te arape možeš samo maljem udarat , ni za šta to nnije
Sve sto pozelis da vidis i cujes neka ti Uzviseni Allah podari, a covjek ne pokvari, Bajram Sherif Mubarek Olsun.
Nema lepseg dara od Kur'ana niti lepseg dana od Kurban Bajrama: Bajram Serif Mubarek Olsun!
SRETAN BAJRAM SVIMA KOJI GA SLAVE
Macho Janje ne slavim ali tebe nikako da stignem, sve sto radim ti si ispred mene bjezis mi :))))
Naravno odgledao :):):)
Bajram barećula svim dobrim i dragim komentatorima..evo sad ću u vaše zdravlje da smažem i 4 baklavu od jutros..rezala ih usitno ovaj put :))))
Čestitam Bajram svim pripadnicima muslimanske vjeroispovjesti...
Svima koji slave, Bajram serif mubarek olsun. :-)
Ma naravno da moze, ah zar ima potrebe da pitas. Bujrum evo sad ce od svake vrste, pa barem po dva. Hahahaha ;-) Hvala
Hahahaha Ma nista se ti ne sikiraj, nego sjedi i uzivaj. Ne brini ni za kalorije imas Zlicu pored sebe tako da ne brinem za tebe. :P
PRIKAŽI ODGOVORE (26)
Svim vjernicima islamske vjeroispovijesti Čestitam Bajram.
Bajram mubarek olsun svim muslimanima. Dočekujte Bajrame hladne glave, čistog razuma, ne dajte se prevariti, volite, poštujte, ne omalovažavajte jedni druge kako vas uče sa strane, budite ponosni na sve što jeste i svaki put morate znati nešto više. Sretno.
BAJRAM SERIF MUBAREK OLSUN svima ... Neka je MIR u svim nasim srcima, dusama i KUCAMA !!!
OvomSekulicu sto je slikao ljude kako klanjaju vani pred dzamijom dao bih otkaz.Mislim fokusirati izute cipale ispred sagnuti glava je ne profesionalno pa cak i zlobno.A i IZ treba Naci rijesenje da to izgleda dostojanstveno.Pa nismo usrednjem vijeku....