Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zna to dodik sve samo se pravi grbav
Dodik njemu, on dodiku i 6 milja u dzep mjesecno
Đes lopove
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Tako je momčino, samo treba istinu i dokaze priložit. To njih boli. Sarajevo jeste etnički djelom očišćeno od strane zločinaca iz RS a, i bošnjake i hrvate bombama a svoje naređenjem da napuštaju. Laž je njihov nacionalni interes.
Kulanić je mediokritet sa kompleksom niže vrijednosti koji liječi komplekse na uposlenicima donošenjem pisanih “odluka”. Kulanicu, puna su ti ista boraca, sehida, i porodica sehide čija imena kaljas za svoju samopromociju. Diplomirani hodza bez dana iskustva na poziciji koju obnaša, i koji nije ispunjavao uslove za poziciju direktora nego ga je doveo NIP i ahbab Adnan Delic. Slika i prilika našeg društva.
Ma jbo budalu, budalu niti jbi niti je kući vodi.
ODLIČAN ODGOVOR... a imamo još milion dokaza za razliku od njega i njemu sličnih
Samo se bezveze prepucavate. Dodo sve to zna, samo eto da se cuje i on pa onda nesto deamatixno i izgovori, cisto da zakuha.
Znamo svi da nisu protjerani, ali onaj srbin sarajlija što je dobio upute od vrha tzv rs-a da napusti Sarajevo, ovim pričama postao je ubijeđen da je protjeran.
Zna Dodik sve ali kad laze bjezi od istine koja ga proganja i u snu ,
Upoznao sam Kunalica, jedan bilde teski... iskompleksiran, osjecaj noze vrijednosti. i sve ovo sto je napisao napisali su mnogi prije njega.
Bravo za odgovor!!!!!. Istina je istina i na sudnjem danu
Srbija, srpska povjest, srpski jezik, spska crkva je nastala na lažima. Zato moraju i dalje da lazu jer ce im se srpstvo raspast ko kula od karata. LAŽ JE SPASILA SEBE I MISLE OPET CE
Ovo treba svaki dan ponavljati, ovaj i sav drugi činjenični materijal eksploatisati u svakoj prilici. To je KAPITAL koji smo olako odbacili i zanemarili. Da je Mile imao ovakve činjenice - on bi do sad imao državu.
Šta kaže ono dijete LOPOV...
Rodi ga majka,reko sam biciklo od mene !
Đes' lopove, što lažete ?
Sve smo mi to izmislili, nama su ustvari s brda bacali humanitarnu pomoc dok smo mi sami sebe raznosili... ha ja
Samo istinom protiv svetosavskih mitomana
Dzaba guslaju
Samo ga istinom zalijepi !Dobri su ostali u Sarajevu ..mislim na patriote Srbe