Komentari (95)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
......asocijacija beskorisnih intelektualaca...........
Čovjek koji ne poštuje svoje kako će poštovati komšijino, sve dalje su floskule i prazna prića. Narodi u BiH imaju kolektivno pamćenje o strahotama rata u kojem su stradali a tko drugi nego civili.I Slavo i Kulenović i svi ovi iz staračkog doma 99 koji su izmakli guzove u ratu danas melju o stvarima koje se njima priviđaju i misle da su ih dosegnuli.Adile, rata NEĆE biti, ne sekiraj se, jer nitko više i ni za koga od sve ove političke bande neće više ići da gine i daje dijelove svoga tijela.
Jel ovo Krug 99 nezavisnih spavaca, dovodi i promovise samo DF kadrove. Jel vam bar placaju.
Potpisujem !
Ovaj Kukić i njemu slični su paraziti ovog društva.. Tko pažljivije prati procese u BiH skužit će da ovakvi samo pametuju cijeli život i od toga žive.. Valjda je to razlog zašto u Njemačkoj ili Japanu ne postoji krug 99..
Fundamentalizam i radikalizam je sve ono što isključuje i ne uvažava drugog i drugačije, pa bilo čije to bilo. On se potvrdio i kroz istorijske etape pojavom različitih sistema ili grupacija koje su smatrale da je samo njihovo mišljenje i činjenje ispravno naspram drugog. I ovo bi stalo gdje jeste da nije posljedica svake od tih ideologija naspram, nazvala bih ,narodnih masa koje tu ideologiju podržavaju ili odbijaju usljed pritiskajućeg faktora potrebe za egzistencijom.
Zanimljivo da je priča o muslimanima. Ovaj lik pored Slave na prvoj slici je bio direktor BKC-a, Mario nešto. Dođe frajer u kafanicu, napije se ko guzica i kaže raji, eto raja Allah će vam ovo platit. Haman ga to čini ekspertom, a posebno zato što svi na krugu 99 mogu dobro popit.
samo plaše narod ,umjesto da pričaju kako uposliti ovu omladinu
A vidi našeg Slave starog populista. Standardno njegovo baljezganje da opravda pare koji usisava ovaj nevladin sektor koji je tu da rješava probleme kojih ne bi bilo da njega nema. Žalosno je gledati kako je čovjek u godinama spreman nisko pasti radi materijalne koristi
Samo što članak biva objavljen, neki pametnjaković ima spreman i razrađen komentar i kilometarski prosotor za njega... klix definitivno vode četnici
nek ste vi napisali islamski radikalizam, to automatski stavlja muslimane ili sljedbenike islama na tapetu radikalizma.ali zato je ovo u šumskoj četničko orgijanje nacionalizam ili šahovnica iznad Mostara isto nacionalizam?? protjerali su iz šumske sve što je muslimansko ili hrvatsko, ali oni nisu teroristi, oni su štitili otadžbinu... i opet ih muslimani ne mrze, ali zato oni muslimane ne mogu gledat...
SIGURNO DA NISU KRIVI MUSLIMANI NEGO RADIKALNE GRUPE KOJE SE FINANCIRAJU OD HRISCANSKIH ZEMALJA POPUT PRVE PO REDU AMERIKE KAKO BI NASLA RAZLOG USTVARI PROIZVELA NOVI RAZLOG SAMO DA BI RATOVALI PO SVIJETU I PRAVILI NEMIRE ZATO IMAMO PRIMJER IZ SIRIJE UKRAJINE AFGANISTANA IRAKA SPOR IZMEDU TURSKE I RUSIJE IZMEDU ARMENIJE I AZERBEJDZANA LIBIJE PA SAME I BIVSE JUGOSLAVIJE GDJE JE GLAVNI KRIVAC ZA RASPAD JUGOSLAVIJE BILA AMERIKA KASNIJE I EU TESKO DA SE MOZE BORITI PROTIV NJIH BIH JER SU TO MOCNICI.
A ko je kriv za cetnicki i ustaski radikalizam?
POLITIKA I POLITICARI KOJI TO DOZVOLJAVAJU ETO KOJE KRIV.
Tako je Kukiću. Isto i za srpski radikalizam nisu krivi Srbi, već ekstremne grupe. Još kad bi to smeo reći.
@volfix Šta da ti kažem. Tvoj rečnik i ophođenje prema drugim govori koliko si mali i jadan, zatvoren u toj svojoj mržnji i pakosti. Takve žalim bez obzira kom narodu pripadaju.
Neko te radikalne grupe mora kontrolisati i plaćat. A ja mislio da su ti najviše krivi.