Komentari (96)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Medžida Kreso, Dritanu: "Međutim ima nekih ljudi koji se u sve "razumiju" pa misle da je krivično pravo košarkaška lopta, pa da o presudama (uz to nepravomoćnim) mogu lupati nebuloze kao loptom po parketu i pod obručem a ne znaju pogoditi u koš. Pri tom ih ne brine što nemaju pojma o osnovnim postulatima krivično pravne nauke, o zakonima, o sudovanju. To za njih nije važno, bitno im je da Pedro visi."
Put ka udobnoj fotelji nema prepreka gazi se o preko mrtvih.
BRAVO PROFESORE KUKICU !
dosao ponovo pod skute sdp i komsica. do juce mu bili najgori
Kud ga đava bolezna nosa?
De ih nasvituj.
A zašto nije kukic rekao da paze bošnjaci kad su predložili sejdu za hrvatskog člana da im je logika nula i da će im se obiti o glavu.
Svrbe njega funkcije u upravnim odborima Telekoma i elektroprivreda- to mu je bolna točka .E mo jakademiče da valjaš valjao bi u svom selu.
Olos ga istukao i stvorio od njega bezumnog ostrascenog osvetnika. Jeli svjestan da je govorio u dvorani gdje su prisutni 99,99 posto Bosnjaci.
Bosnjacke hahhahahha nego sta, ali se ubise da dokazu suprotno.
Bravo!
>3bes vala i intelektualca koji dupe ne vadi iz usta.
Lično bi volio da se izbriše nacionalni i etnički predznak i da te stranke ne mogu tako djelovati ali u ovakvom ustavu bar treba braniti gradjanske ideje koliko se može,mislim da će nas sad osmorka uništiti željom za vlašću i parama .Samo se možemo nadati da do toga neće doći u tolikoj mjeri,ali ovo što već vidimo,ne piše nam se dobro
Ma bravo Kukiću. Dok su se neki Bošnjaci pustili niz vodu, a neki klize i u izdaju zaboravljajući hiljade i hiljade palih za ovu zemlju opet se nađe par Hrvata poput Komšića i Kukića u ključnom momentu za ovu zemlju da nam svima očitaju lekciju iz patriotizma. Zato je ova zemlja i hrvatska, a ne za to da bi se trećina iste poklonila uzp bandi.
Bravo profesore. Bravo
KUKIĆU SVE JE ZAVRŠENO NA ŽALOST SVI SE SAD OGLAŠAVATE KADA JE SVE DOGOVORENO , PITANJE JE SAMO ZA KOJU CIJENU I VLAST , I KOLIKO ĆE MEDIJI I POLITIKA USPIJETI TO NAŠMINKATI I PREFARBATI , GOTOVO JE KO MISLI DA JE DRUGAČIJE VARA SE !!!!!!
Na kakve gluposti ti prodje zivot jbte da covjek ne povjeruje