Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Je li to privatizovala javnu kuhinju ili novinar u pokusaju pise tekst
Ovu tetku će iz kuhinje narodne pravo u Bakije osladilo se a šatro dobrotvor.
@focak1 Sram da te bude klosarcino jedna sta si ti uradio da pomognes nasim siromasnim?
cim vidis focak sve ti je jasno, odmah o parama
Moze li bar zacine donirati onaj smrad zeljko komsic
Volim inicijativu ali ne volim kada se samo za ramazan kao sjetimo ljudi u potrebi kao da drugi mjeseci ne postoje.
Teško da je narodna kuhinja sreća nekome. To je puko preživljavanje. Oduzeli ste ljudima dostojanstvo, a dali šerpicu graha i pola hljeba. Ali mora da postoji, to da. Samo nije neka sreća...nikome
Pole ovu babu
@Janje001 nisu samo uposlenici javnih kuhinja gojazni.Pogledaj malo vise oko sebe.Sta ces vidjeti?Razlozi gojaznosti su:prehrambenom ponasanju odraslih, oni konzumiraju previse visokoenergetsku hranu i premalo se krecu. Brzo uzimanje hrane dovodi do kratkog osjecaja sitosti zbog toga konzumiramo vece porcije.Sve navedenog dovodi do nakupljanjem masti u organizmu i povecanjem tjelesne tezine.
Nikad mi nece biti jasno zasto su osobe koje rade u javnim kuhinjama i dijele obroke sirotinji toliko gojazne.
Jeli iko ikad provjeravo imovinski karton tetke Zilhe.....krompira u zalihi 2 tone, mesa u zamrzivačima 500 kila, ulja u ostavi 50 litara, brašna 300 kila, soli 30 kila.....
Kako donirati jel zna netko?
...da želiš donirati sazno bi ti za dva minuta,a ne bi na klixu pito.
Sada bi bilo riskantno ukinuti karantin osobama starijim od 65 i djeci. Lijepo je vrijeme, htjet ce izlazit okupljat se i siriti zarazu. Produziti karantin na 30 dana svima. O PANDEMIJI BRINE GOSPODIN, DAME I GOSPODO SOLAK FAHRUDIN!