Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cerića da se pita mi bi bili ko Sirija i ratovali sto godina. A da on bude reis dok je živ, a nakon toga da se ukine funkcija.
ceric je smiješna lik, mene stid kad god nas on kao nesto brani, vise štete nego koristi
sve si fulio
ovaj njemački špijun koji je još 88me organiziro po sloveniji proteste na kojim su potomci njemačkih kolaboracionista dizali natpise "bosance u žgance" se isto ovako zalagao i za cjelovitu i suverenu jugoslaviju.
Ceriću, podudlaj mi ga lopino.
Cericu pisi vjerskim vodjama muslimana, pravoslavaca i katolika. Nije tvoje da se bavis politikom.
Kucan je postavio pravo pitanje. Ako imamo Dejton kojeg u pcoetku Srbi nisu htjeli da bi se navikli sa njim zivjeti unutar BiH i koji mu garantuje da nece biti preglasavan sto je i sustinski uzrok rata. Koliko su Bošnjaci pridonijeli ovoj situaciji sa Komsicem i nepotrebnih akcija na ukidanju RSa, plagiranju istorije, jezika nazvati po regiji...
kad se sjetim Cericevog prijedloga da Bajram preimenuje u Hizaslav
Malko lagi janez
Vjerski poglavari, bez obzira na koga se odnosilo nemaju sta traziti u politici. Samo sto su pojedini iz naroda malo mutavi i zaostali pa slusaju takve i sl nebuloze po vjerskim objektima. Po meni bi se njima trebalo zabraniti politicko ocitovanje a za nepostivanje adekvatno kazniti. Drzite se duhovnog i saljite takve poruke religioznom narodu a ne neke o kojima nemate veze.
Laže Mile kukavica laže Mile ovćija pi3do i Čović Kozina pi3da ne smiju kukavice samo laprdaju. Haj babina im rahmeta nek nam ispune želju da naplatimo neke zaostale dugove dok nisu zastarili
Kucan je sve rekao jasno: ravnopravna 3 naroda.
Tesko nama ako nas Ceric predstavlja u razgovorima, diskusijama, svadjama i slicno sa drugima.
Moj Kučane, ko još Cerića sluša? Dosta je i njegovog, trajalo a nije valjalo. Sada se iz dosade javlja.
Cerič neka uradi za bih 10% što je Kučan za Sloveniju i neka bude doživotni predsjednik.
Kučan
Sve ovo podsjeća na reinkarnaciju SHS ali u jednom drugačijem obliku i naravno isključujući, Bošnjake, Crnogorce, Makedonce.
Isto ko za jugoslaviju pokrali sto ste mogli je.alo vas vise gorenje al i njega ste prodali