Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najbolje je da ništa nisu ni počeli raditi. Ima li koda da ih metlom otjera, pa makar i na duži odmor. Isto važi i za poslanike / čitaj ublehe/.
To se ustvari kaže vlada i dalje hladi jaja ne radeći ništa,i za to hlađenje jaja primaju platu.Program vlade za august: 1 tačka ništa,2 opet ništa.treća takođe ništa,4 pauza da se odmore ,5 tačka novo poskupljenje da jadni narod najebe još više pa onda opet ništa i sve tako do 10 tačke dnevnog reda a onda se na 11 idu nažderavat janjetine za tri marke po kili,sokova po 30 feninga,i kolača po 30 feninga a onda se opet vraćaju da rade ništa.zaključak ovako im je bolje 10 puta nego na odmoru.
Da li očekujete od nas da ustanemo i aplaudiramo vama što ste se smilovali i odustali od godišnjeg? Evo ja sam ustao i plješćem! Eto, je li vam drago?
je li govore ovdje o ekpertnoj vladi koja nam je unistila sve sto je mogla u ovom periodu vlasti?
Ova vlada je na vlasti tek nekih 6 mjeseci, do tada je bio Musić i SDP....
Vlada Kantona radi u kontinuitetu? Šta rade molim vas? Eto, šta? Dug august, taman da se odu negdje brćnuti, sjednica je i onako krajem mjeseca
u kontinuitetu unistavaju sve institucije i firme, odlicno im ide zar se ne vidi? treba i odmoriti malo
Dižu sebi primanja u kontinuitetu ;) Expertno to rade :D
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Godisnji odmor je 12 mjeseci zasto bi bilo drugacije u augustu??
Pa zasto im treba godisnji odmor kad odmaraju citavo vrijeme i ne rade nista u korist gradjana kantona, jedino se jave kad treba kriviti federalni nivo vlasti za svoje licne neuspjehe...
Rade? Oni samo zasjedaju u udobnim foteljama i svadjaju se, nema tu nikakvog konkretnog rada ;)
impresioniran sam