Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Iza doma zdravlja i novoizgradjene stambene zgrade u blizini (one prema Ilidzi) svaki dan desetak auta na pjesakoj i biciklistickoj stazi. Policija uredno prolazi ali ne kaznjava.
@Rusty ko je majmun najbolje se vidi iz tvoga odgovora
u fulu i sad izgleda minijaturno pored onih zgradurina koje isto tako izgledaju..
@arapiturcidismr Koji moras jadnik biti da bi nekom jebao dijete...Za takve ne zalim dati lovu da mi kazu tvoju ip adresu pa da te zapalim sa litrom benzina,smradu jedan. Smijes li to nekome u lice reci,ili samo glumis junaka i zajebanog sa druge strane ekrana?
@arapiturcidismr Samo ti mlataraj preko internete,a vjerovatno si jedna pizdurina koju svi maltretiraju u raji. Radi toga svoje frustracije lijecis na klixu.Stvarno bi te volio upoznati.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Super...Dom zdravlja priveden kraju...konacno smanjene guzve i bolja usluga za pacijente...
Jos jedan dokaz da se na podrucju Opcine Novi Grad radi konstantno, drago mi je da ce pacijenti dobiti bolju i kvalitetniju uslugu.
Radi se u Bosni sve konstantno...eno HE Vranduk se radi konstantno 10 godina, o autoputu da ne pričam. A pred izbore se radi još "konstantnije" :D
Odlicna. Svaka cast na ovom projektu!
Ovo je odlicna vijest. Mislim da je ovaj Dom zdravlja bio u najlosijem stanju.
Ova opcina cvjeta, svake sedmice neki novi projekat. Bravo Novi Grade, institucijo! Domaca zadaca drugim opcinama. :)
super dragi mi je da se privode kraju radovi na domu zdravlja i da ce poceti sa radom
Bas me obradovala ova vijest...sada ce pacijenti imati bolju uslugu...
Izvučen novac za stambene zgrade odmah do i sredjene komunalije za privatnike, pa se sad moze otvoriti i Dom zdravlja...Samir Efedbic zv. Ugrada
Gde god da udjes VIP pucas visoko veruj mi pice mi saljes cemu to ja se ne prodajem devojko
@bosman345 Jedna noc bice dovoljna dovescu te do ludila platices me kamatom vatrom se igras ledenom
@bosman345 Platices svaki sekund kraj mene dok gol cekas da krenem kao otrovna zmija i luda telo ti trujem za svuda
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
A ordinacije su preseljene PRIJE ČETIRI GODINE !!!!! , da bi premijer Konaković na prilaznom putu i DVORIŠTU doma zdravlja izgradio stanove za ARape koji u BiH dolaze nakon napada na Raqqu !
@bosman345 Da ja volim da se šalim. Nažalost smrtno sam ozbiljan. Ovako su se šalili samo nadrealisti prije rata sa podjelom Sarajeva na istočno i zapadno. A naš narod na tu temu kaže: U ŠALI UVALI ! KAd sam rekao da je Državna bolnica preseljenjem doktora trebala postati ARapska bolnica, ishrakan sam, da bi nakon toga Bakir otvorio NAŠ hotel Holiday u neposrednoj blizini. Dakle sve su ovo varijacije na istu temu, a tužilaštvo ako nije stranačko onda je korumpirano. Eto ko vas vodi i brine !
zavrseno 'koji' sat pred izbore..