Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Novi Grad u ekspanziji razvoja...bravo Efendicu!!
Pisam vam se na kruzni tok od toliko ulica bas Tuzlansku bacili u Bucha Potok..Tuzla Republic!
ovo je super...sad samo stavit rampu i uvest im par-nepar....isto uradit i sa Sokolovic kolonijom
Što se Otoka i Buča grade, napravi se cesta od Otoke prema Buči sa kružnim tokovima, uređuju se trotoari, uređuje se zelenilo, par zgrada se trenutno na Otoci gradi.Staza biciklistička....svaka čast
Najvjerovatnije neki guzonja živi tu u blizini....
Svaka čast za projekat, ovako će se izbjeći gužve to je zasigurno. Isto tako jedva čekam da se završi dionica autoputa kod Stupa kad se ide prema Rajlovcu, svaka čast momcima koji vrijedno rade i koji preko noći bukvalno onolike zidine izgrade, ono fenomenalno izgleda!!
Vidi se da si onaj pravi ograničeni panj Hamo...
buca city se moze graditi i renovirati , ali jos uvijek je daleko od metropole !!
Bukvalac sale se ljudi opusti se :D
Buljakov potok na transverzalama
Nikad Istoćna Bosna nije bila bliža centru Sarajva :))))
nije vise buca city, sad je buca metropoloa
E pa Buca metropola kako je cinicno nazivas je odbranila ovaj grad kao i sva ostala rubna naselja, zato malo postovanja ;-)